Szakközépiskolák

TUDTAD?

Ha már tudod, mivel szeretnél foglalkozni később, a szakközépsuli neked való. Egyértelmű, hogy a szakközépiskolából leginkább az azonos témakört feldolgozó felsőoktatási szakra lehet eredményesen bekerülni. A szakközépiskola abban különbözik a gimnáziumtól, hogy itt a legelső pillanattól kezdve bepillanthatnak a szakma rejtelmeibe, két évre rá pedig elméleti és gyakorlati oktatásban is részesülnek a tanulók. A szakmacsoporttól függően a tantestület meghatározza, hogy melyik tanórát (pl. informatika) oktat kötelezően a tizenegyedik és tizenkettedik osztályban is, amelyből szintén vizsgáznak az iskola végén a tanulók.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Raktáros tanfolyam

Raktáros tanfolyam Engedélyszám: E-000495/2014/A018 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!