Szakközépiskolák

TUDTAD?

A továbbtanulás szempontjából kötöttséget jelent a szakközépiskola választása, mert elsősorban az azonos témakört feldolgozó felsőoktatási szakra lehet sikeresen bejutni. Szinte bármilyen gazdasági ágazatból választható szakmacsoport. Bárki be is fejezheti a tanulmányait, tehát az érettségit követően nem muszáj folytatni a szakközépiskolát. Ilyenkor természetesen nem jár szakmai oklevél. Mi vár rád? Az általános műveltséget megalapozó órák anyagával ismerkedhetsz meg többek között irodalomból és töriből (a 9-12. évfolyamon végig). A négy évre épül a két szakképzési évfolyam, itt csak a választott szakmával kapcsolatos szakmai tárgyakat tanulják a diákok, ezek után szakvizsgákon adnak számot tudásukról a tanulók.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.