Szakközépiskolák Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD? Hasznos infók Szakközépiskolák kategóriáról

Szakközépiskolába a nyolc általános iskolai osztály elvégzése után 14 éves kortól lehet jelentkezni. A szakközép szisztémája alapvető reformokon ment keresztül az elmúlt időszakban hazánkban, ugyanis az középiskolai záróvizsgák után szakképzési évek következnek. Választhatsz egészségügyi vagy számítástechnikai szakmát is. Az első négy évben közismereti órák anyagával ismerkedhetsz meg többek között biológiából és földrajzból. A tantestület megállapítja, hogy melyik tanórát (pl. informatika) oktat kötelezően a tizenegyedik és tizenkettedik osztályban is, ez pedig a szakmacsoporttól függ. A képzés egyben felkészülés a középiskolai tanulmányokat záró számonkérésre és a felsőoktatásra is.

33 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Masszőr képzések országosan

Masszőr képzések országosan Masszőrként szeretnél dolgozni? Jelentkezz országosan elérhető masszőr tanfolyamunkra, hogy profi szakemberré válhass. Munka és család mellett is könnyen elvégezhető.