Számítástechnikai tanfolyamok

TUDTAD?

Gazdasági informatikusként: megtapasztalhatod a mikroökonómiai rendszerek működését, képes leszel adott témakörökben információk gyűjtésére. Használni tudod a különféle szoftver eszközöket. Kimutatásokat tudsz készíteni a megadott feltételek alapján. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, megtapasztalhatod például a rendszerparaméterek beállítását a munkaállomásokon. IT mentorként olyan szaki lesz belőled, aki azokat segíti, akik egyedül nem tudják kihasználni a számítástechnika biztosította előnyöket. Az elsősorban hátrányos élethelyzetekben lévő emberek számára személyre szóló segítséget nyújt az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

56 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

GYES után más munkát szeretnél?

GYES után más munkát szeretnél? Ha kedveled az online világot, érdemes inbound marketingessé képezned magad. Inbound Marketing Akadémia távoktatás június 2-ig 50.000 Ft kedvezménnyel! Promo kód: MOT2016. Most online megteheted itt >