Számítástechnikai tanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

Webmesterként elsajátítod a LAN és WAN hálózatok használatát. Informatikai hálózattelepítő- és üzemeltetőként megtanulod többek között a felhasználói paraméterek beállítását a munkaállomásokon. Mint számítógép-szerelő, -karbantartó megismered a számítógép működési elvét. El tudod végezni a hibás számítógépeken a javítást. Multimédiafejlesztőként elsajátítod a multimédiás termék prototípusának elkészítését. Mint gazdasági informatikus: feltérképezed a mikroökonómiai rendszerek működését, képes leszel adott témakörökben információk feltárására. Telepíteni tudod a különféle hardver programokat. Kimutatásokat tudsz készíteni az előírt kritériumok szerint.

115 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ONLINE KORREPETÁLÁS INFORMATIKÁBÓL

ONLINE KORREPETÁLÁS INFORMATIKÁBÓL Online korrepetálás informatika tantárgyból nemcsak középiskolás diákoknak, hanem szülőknek és mindenkinek, aki szereti a szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció készítés rejtelmeit.

Photoshop tanfolyam

BUDAPEST , RUANDER Oktatóközpont

Kiadványszerkesztőknek, Felhasználóknak, Web fejlesztőknek, Rendszergazdáknak, Programozóknak, Grafika, multimédia, DTP kiadványszerkesztő képzés, Adobe Photoshop tanfolyam