Számítástechnikai tanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

IT biztonság technikusként megtapasztalhatod mondjuk a rendszer konfigurálásának ellenőrzését. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, használni tudod az irodai programcsomagokat. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: elsajátítod a számviteli szakfeladatok irányításához szükséges informatikai ismeretanyagot, képessé válsz a költséggazdálkodás rendszerének kialakítására. Mint multimédiafejlesztő megtanulod a multimédiás elemek tervezését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép összeszerelésének szabályait. El tudod végezni a hibás számítógépeken a feltárást. Szoftverfejlesztőként elsajátítod a legismertebb adatbázis-kezelő rendszerek használatát. Ha web-programozó leszel, megtanulod a szoftverek készítéséhez szükséges alapfogalmakat.

113 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Pénzügyi hatósági képzés

Pénzügyi hatósági képzés Ha szeretnél hitelt közvetíteni, faktor cégnél dolgozni, egyéb pénzügyi területen dolgozni, akkor itt a helyed! 3nap alatt hatósági végzettséget szerezhetsz!

Photoshop tanfolyam

BUDAPEST , RUANDER Oktatóközpont

Kiadványszerkesztőknek, Felhasználóknak, Web fejlesztőknek, Rendszergazdáknak, Programozóknak, Grafika, multimédia, DTP kiadványszerkesztő képzés, Adobe Photoshop tanfolyam