Számítástechnikai tanfolyamok

TUDTAD?

A 21. század az informatikai fejlesztéseknek kedvez, és már az államigazgatásban is nélkülözhetetlenek a technikai újítások. A számítástechnikai tanfolyamok a teljesen kezdő szinttől egészen a programozói tudást megkövetelő tudásig terjed. Napjainkban a világ gyors változása miatt nagy jelentősége van az élethosszig tartó tanulásnak. A legjobb az benne, hogy a gazdasági szféra elvárásaihoz igazodik. Némelyik képzési forma az informatikai végzettséggel nem rendelkezőknek szól, mint pl. az Excel. A kurzust neked találták ki, ha egy szakterületen korszerű ismeretekre akarsz szert tenni.

56 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

GYES után más munkát szeretnél?

GYES után más munkát szeretnél? Ha kedveled az online világot, érdemes inbound marketingessé képezned magad. Inbound Marketing Akadémia távoktatás június 2-ig 50.000 Ft kedvezménnyel! Promo kód: MOT2016. Most online megteheted itt >