Számítástechnikai tanfolyamok Idegen Nyelvi képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

IT biztonság technikusként megtapasztalhatod akár az IT biztonság dokumentálását. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, megismered a LAN és WAN hálózatok használatát. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: elsajátítod a vállalkozások pénzügyi szervezeteinek kialakításához szükséges informatikai ismeretanyagot, alkalmas leszel a költséggazdálkodás rendszerének fejlesztésére. Mint multimédiafejlesztő elsajátítod az interakciók és navigáció tervezését és készítését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép elvi és gyakorlati felépítését. El tudod végezni a hibás számítógépeken a javítást. Szoftverfejlesztőként megtapasztalhatod a megoldandó problémák számítógépes kódolását. Ha web-programozó leszel, megismered a legmodernebb objektum-orientált technikákat.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online orosz nyelvtanfolyam

Online orosz nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni oroszul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online angol nyelvtanfolyam

Online angol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni angolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Nincs találat ...