Számítástechnikai tanfolyamok Idegen Nyelvi képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

Gazdasági informatikusként: megtanulod a mikroökonómiai folyamatok működését, képes leszel adott témakörökben információk feltárására. Használni tudod a különféle hardver programokat. Kimutatásokat tudsz készíteni a vezetői igényeknek megfelelően. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, megtanulod például a licencnyilvántartás vezetését. IT mentorként olyan szakember lehetsz, aki azokat segíti, akik egyedül nem tudják kihasználni a számítástechnika biztosította előnyöket. Az elsősorban hátrányos élethelyzetekben lévő emberek számára egyéni tanácsadással szolgál az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online német nyelvtanfolyam

Online német nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni németül váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online orosz nyelvtanfolyam

Online orosz nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni oroszul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Nincs találat ...