Számítástechnikai tanfolyamok Idegen Nyelvi képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

Webmesterként feltérképezed az adatmentést és az informatikai biztonsági eszközök használatát. Informatikai hálózattelepítő- és üzemeltetőként megtanulod többek között az adat-helyreállítás végrehajtását. Mint számítógép-szerelő, -karbantartó megismered a számítógép összeszerelésének szabályait. Össze tudod majd szerelni a számítógép konfigurációit. Multimédiafejlesztőként elsajátítod a forrásanyagok szerzői rendszerbe integrálását. Mint gazdasági informatikus: elsajátítod a mikroökonómiai rendszerek működését, képes leszel ezeken a területeken információk számítógépes feldolgozására. Használni tudod a különféle hardver eszközöket. Kimutatásokat tudsz készíteni a megadott feltételek alapján.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online spanyol nyelvtanfolyam

Online spanyol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni spanyolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online német nyelvtanfolyam

Online német nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni németül váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Nincs találat ...