Szakközépiskolák

TUDTAD?

Egyértelmű, hogy a szakközépiskolából leginkább a középiskolaihoz hasonló felsőoktatási szakra lehet eredményesen bejutni. Választhatsz egészségügyi vagy számítástechnikai szakmát is. Bárki be is fejezheti a tanulmányait, tehát az érettségit követően nem kell folytatni a szakközépiskolát. Ilyenkor szakmai bizonyítvány nem adható. Mi vár rád? Az általános műveltséget megalapozó órák anyagával ismerkedhetsz meg akár irodalomból és töriből (a 9-12. évfolyamon végig). A négy évre épül a kétéves képzés, itt csak a választott szakmával kapcsolatos szakmai tárgyakat tanulják a diákok, majd egy komplex vizsgával zárják az iskolát a tanulók.

824 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel?

ÚJ! Te milyen OKJ képzést keresel? Add meg a szempontjaidat és megkeressük Neked a legjobb OKJ képzést. Akár ingyen is tanulhatsz és a szolgáltatásunk is ingyenes. Kattints és kezdjük!

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. ÁEEK vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>