Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természetgyógyászat a nem mesterséges a törékeny harmónia fenntartására törekszik az emberi szervezeten belül. Jogszabály írja le, hogy melyek azok a természetgyógyászati kurzusok, amelyek nem orvosi végzettséghez kötöttek. A nem orvosként végzett diákok vizsgái az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben folynak. Természetgyógyászati feladatok végzéséhez alapfeltétel a természetgyógyász képzés. Többnyire 18 éves kortól ajánlható. A beiratkozás feltétele érettségi bizonyítványt ír elő. Az alaptananyag elsajátítását követően szakirányú végzettség szerezhető: pl. akupresszőr alternatív mozgás- és masszázsterapeuta.

54 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Mi zajlik az ügyfél fejében?

Mi zajlik az ügyfél fejében? Szeretnéd tudni mi zajlik a vásárlóid fejében a tárgyalás alatt és döntés előtt? Akkor neked szól ez az online tréning!