Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD?

A természetgyógyász kurzus összeáll például öt napos életmódtáborból. A tanfolyam ideje 12 hónap. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben szerezhet mindkét modulból jegyet az, akinek nincsen orvosi diplomája. Ezek sikeres teljesítéséről a vizsgázó igazolást kap. Nem kell vizsgáznia egészségügyből annak, aki egészségügyi végzettséggel rendelkezik. A szervező intézmények gyakran hétvégékre hirdetik meg a képzési egységeket. Távoktatás esetén, a tananyagot egy internetes felületen egyénileg teljesíted. A természetgyógyász oklevéllel el lehet helyezkedni természetgyógyászati rendelőben.

55 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.