Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természetgyógyászat a módszerek segítségével állítja helyre az emberi szervezet harmóniáját. Jogszabály nevezi meg, hogy melyek azok a természetgyógyászati munkák, amelyek nem orvosi végzettséghez kötöttek. A nem orvosként végzett diákok vizsgái az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben folynak. Természetgyógyászati munka végzéséhez alapfeltétel a természetgyógyász képzés. A korhatár általában mindössze 18 év. A pályázás feltétele megköveteli, hogy átmenj az érettségi vizsgákon. Az alapmodulok elvégzése után szakirányokon lehet a tanulást folytatni: pl. reflexológus, szemtréner.

53 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!