Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természetgyógyászat a sokszor népi gyógymódok segítségével állítja helyre az emberi szervezet harmóniáját. Rendelet határozza meg, hogy melyek azok a természetgyógyászati képesítések, amelyekhez nem kell orvosi diplomát felmutatnod. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben szerezhet oklevelet az, akinek nincsen orvosi diplomája. Természetgyógyászati feladatok végzéséhez feltélenül kell a természetgyógyász képzés. Többnyire 18 éves kortól ajánlható. A jelentkezés követelményrendszere előírja a sikeresen teljesített érettségi vizsgát. Az alapmodulok elvégzése után szakképesítéseket lehet szerezni: pl. életmód tanácsadó és terapeuta.

55 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Hatósági képzések

Hatósági képzések Pénzügyi, Biztosítási hatósági képzések, ingyenes vizsga teszt lehetőséggel, igényes környezetben, Budapesten, az Árpád-híd közelében.