Természetgyógyász tanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

Testhez álló a továbbképzés, ha új vizekre eveznél egy általad kevésbé ismert szakirány elvégzésével. Természetgyógyászati kezelés végzéséhez alapfeltétel a természetgyógyász képzés. A pályázás feltétele megköveteli, hogy átmenj az érettségi vizsgákon. 12 hónapig kell járni a tanfolyamra. Izgalmas szakirányú végzettség szerezhető: pl. életmód tanácsadó és terapeuta. A természetgyógyászat szakvizsgáját kizárólag azok végezhetik el, akiknek már megvan a két alapmoduljuk, valamint teljesítették a választott szakirányt is. Az oktatási központok többnyire hétvégenként adják le az órákat.

53 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!