Természetgyógyász tanfolyamok Oktatás, Pedagógia képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megtapasztalhatod a növények esetleges mellékhatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológussá akarsz válni: megtanulod a fülakupunktúra történetét. Kineziológusként a foglalkozás főbb területei a képességfejlesztő módszer alkalmazásának területeiről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián elsajátíthatod a gyógymódot, hogy milyen módszerekkel mozgósíthatók a szervezet öngyógyító funkciói. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy melyek a legjelentősebb látásjavító gyakorlatok. Alternatív mozgás – masszázsterápia kurzuson megismered a távol-keleti elvekre épülő mozgásfélék előnyeit.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Óvodai Dajka OKJ + Bébiszitter képzés

Óvodai Dajka OKJ képzés az ország számos pontján. Kattints és jelentkezz a Hozzád legközelebbi városba a hamarosan induló Óvodai Dajka OKJ tanfolyamra. MOST AJÁNDÉK Bébiszitter képzéssel.

Sportoktató OKJ + Ajándék képzés

Sportoktató szeretnél lenni? EZT IMÁDNI FOGOD! Sportoktató tanfolyam 5 hónap alatt, ajándék tanfolyammal! Munka és család mellett is könnyen elvégezhető.

Nincs találat ...