Természetgyógyász tanfolyamok Természettudományos képzések

TUDTAD?

A természetgyógyász kurzus összeáll többek között öt napos életmódtáborból. Egy évig tart egy ilyen képzés. A nem orvosként végzett diákok alapmodul vizsgái az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben folynak. Ha sikerültek a vizsgák, igazolást adnak a hallgatónak. Felmentés jár az egészségügyi modul alól annak, akinek egészségügyi végzettsége van. A szervező intézmények többnyire hétvégenként adják le az órákat. Ha nem tudsz heti bejárni, a követelmények nagy részét webes elérésen keresztül tanári felügyelet nélkül teljesíted. A természetgyógyász papírral magánvállalkozásban saját praxist lehet indítani.

2 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam

Hormonegyensúly tanácsadó tanfolyam Meddőség, fájdalmak, görcsök, PCOS, endometriózis, jó és rosszindulatú daganatok: nagy részét a hormonális rendszer zavara okozhatja.Ismerje meg Ön is! Egészségügyi szakdolgozóknak 18 kreditpontot ér

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!