Természetgyógyász tanfolyamok Természettudományos képzések

TUDTAD?

A természeti gyógyítás lényege a betegséget kiváltó okok feltárása és megszüntetése. Jogszabály írja elő, hogy melyek azok a természetgyógyászati munkák, amelyek csak orvosi végzettséggel láthatók el. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet vizsgáztatja a nem orvosi végzettségű természetgyógyász képzés hallgatóit. Természetgyógyászati tevékenység végzéséhez feltélenül kell a természetgyógyász képzés. Többnyire 18 éves kortól ajánlható. A pályázás feltétele előírja a sikeresen teljesített érettségi vizsgát. Az alaptananyag elsajátítását követően szakképesítéseket lehet szerezni: pl. életmód tanácsadó és terapeuta.

2 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.