Természetgyógyász tanfolyamok Természettudományos képzések

TUDTAD?

A természetgyógyászat a naturális a törékeny harmónia fenntartására törekszik az emberi szervezeten belül. Jogszabály nevesíti, hogy melyek azok a természetgyógyászati kurzusok, amelyekhez nem kell orvosi oklevéllel rendelkezned. A nem orvosként végzett diákok vizsgái az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben folynak. Természetgyógyászati kezelés végzéséhez elengedhetetlen a természetgyógyász tanfolyam. A korhatár általában mindössze 18 év. A beiratkozás elvárásrendszere megköveteli, hogy átmenj az érettségi vizsgákon. Az alapmodulok elvégzése után szakképesítéseket lehet szerezni: pl. reflexológus, szemtréner.

1 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Facebook marketing oktatás

A Facebook videós kurzus gyakorlati módszereket és tippeket mutat be neked. Megtanulsz úgy reklámozni, hogy az felkeltse az érdeklődők figyelmét.