ÉDEN Felnőttképző Központ Kft

ÉDEN - ÉDEN Felnőttképző Központ Kft

1171 Budapest, Szigetcsép u. 95. Térkép Google maps

Mindkét szolgáltatási ágazatban magas szinten képzett kollegák látják el a különböző természetgyógyászati területeket (homeopátia, pszichológia, reflexológia, masszázs terápia, kineziológia, fitoterápia, alternatív fizioterápia, test és fülgyertya).

A felnőttképzés keretén belül a Felnőttképzési Akkreditáló Testület (FAT) által akkreditált képzések folynak - Ezoterikus pszichológiai tanácsadó, Spirituális és önismereti tanácsadó, Fitoterapeuta, Bach-virágterapeuta, Spirituális pszichoterápia képzés -, valamint egyéb ezoterikus tanfolyamokat szervezünk.

Az iskolánkban folyó képesítések célja az önismeret elmélyítése ezoterikus és természettudományok segítségével.

A világ egyre gyorsabban változik körülöttünk, változnak saját és az életünket befolyásoló emberek tulajdonságai is. Önismereti képzéseink és tanfolyamaink hozzájárulnak ahhoz, hogy a hallgatók harmóniába kerüljenek önmagukkal, és segítséget tudjanak nyújtani azoknak az embereknek, akik hozzájuk fordulnak gondjaikkal. Végzett tanácsadónk képes a klienseit rávezetni a megoldatlan problémákkal való szembenézésre és azok megoldására.

Hallgatóink megtanulnak másként gondolkodni; életszemléletük holisztikussá válik (a test, lélek, szellem hármasságában), felismerik saját képességeiket, az emberek sokféleségét, megtanulják elfogadni önmagukat és tisztelettel fordulni embertársaik felé.

Intézményünkben a tanulók létszáma folyamatosan növekszik. Reméljük, hogy minden ember, aki az ezotérikus és természetgyógyászati ágazatokban kíván továbbtanulni, iskolánkban megtalálja azt a területet, mely érdeklődésének megfelel és fejlődését szolgálja.

Fontosnak tartjuk az Európai Unió által is megfogalmazott "Lifelong learning", az élethosszig tartó tanulás szemléletét. Szakembereink, tanáraink és gyógyítóink maguk is állandó képzésen és továbbképzéseken vesznek részt, hogy a hallgatók részére a legfrissebb tapasztalatokat is át tudják adni.