Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ

Hétköznap este, Szombatonként, Kismama kedvezmény, munkanélküli kedvezmény, tanfolyam

Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ

1063 Budapest, Szinyei Merse u. 8. Térkép Google maps

Az élethosszig tartó tanulás fontos szerepe vitathatatlan tény, napjainkban pedig különösen szükség van naprakész, munkánk és életünk során hasznosítható ismeretekre, információkra.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ 1999 óta nyújt kiemelkedően magas színvonalú képzést a pénzügy, számvitel, adózás területén. Az Országos Képzési Jegyzékben szereplő, szakképesítést nyújtó képzések mellett akkreditált tanfolyam-, vizsga-, és szakmai rendezvények szervezése, szakkönyvek kiadása a Társaság fő profilja.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft.-t a köztestületi feladatokat ellátó Magyar Könyvvizsgálói Kamara hozta létre 1999-ben a számviteli-pénzügyi területen dolgozók szakmai képzésének, továbbképzésének elősegítésére. A magyar könyvvizsgálói szakma legkiválóbb szakembergárdája garantálja szellemi háttérként a minőségi oktatást.

SZAKKÉPZÉS Az Oktatási Központ tanfolyamait az ország régióiban működő igazgatóságai szervezik. Tanfolyami kínálatunk között megtalálható az okleveles könyvvizsgálói, okleveles adószakértői, adótanácsadói, mérlegképes könyvelői és egyéb, pénzügyi-számviteli képzésre, valamint képzésekre az érdeklődők igényeihez igazított képzési ajánlat. Az oktatásszervezésben a hallgatók képzéshez kapcsolódó egyéni igényeinek való megfelelést a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ alapvető elvnek tekinti.

VIZSGASZERVEZÉS A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ a szakképzések széles körében vizsgaszervezési feladatokat is ellát. A társaság a minőségi oktatással egyenrangú fontosságúként kezeli a vizsgák tisztaságát és a teljesítmények korrekt értékelését.

KREDITPONTOS TOVÁBBKÉPZÉSEK, ELŐADÁSOK, KONFERENCIÁK SZERVEZÉSE Aktuális szakmai témákat feldolgozó népszerű rendezvények mellett az Oktatási Központ folyamatosan szervezi a regisztrált mérlegképes könyvelők, valamint adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők szakmai továbbképzéseit az egész országban.

KÖNYVKIADÁS Az Oktatási Központ megalakulását követően folyamatosan jelentet meg szakkönyveket, részben a könyvvizsgálók számára, részben általában a pénzügyi számviteli szakemberek részére.

FELNŐTTKÉPZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK Az előzetesen megszerzett ismeretek felmérése és figyelembe vétele Képzési tanácsadás, a jelentkező képzési szükségleteinek felmérése