Nyelvtanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Nyelvtanfolyamok kategóriáról

Ha nyelvtudásról van szó, a luxemburgiakat nehéz lekörözni: a lakosság közel 100 %-a tud legalább egy idegen nyelvet. A megkérdezettek majdnem harmada beszélt két idegen nyelvet. Magyarország egyike annak a hat tagállamnak, ahol többségben voltak a csak anyanyelvükön tudók. Itthon a felmérésben részt vevők közel fele nyilatkozta, hogy más nyelveken is kommunikál az anyanyelvén kívül. Ha szeretnél megtanulni egy nyelvet, és tesztelni a tudásodat, akkor ma már széles képzési skálából lehet válogatni, ilyen pl. az ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központé.

33 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online német nyelvtanfolyam

Online német nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni németül váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online orosz nyelvtanfolyam

Online orosz nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni oroszul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!