Nyelvtanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Nyelvtanfolyamok kategóriáról

Manapság több nyelvvizsga közül választhatsz, ha már beszélsz egy nyelvet, és bizonyítanád ismereteidet. ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ: a „Rigó utcai” vizsgák kétnyelvűek, azaz az anyanyelveden és az idegen nyelven folynak. A megírandó feladatoknál – a tesztet kivéve – egy- vagy kétnyelvű szótárakat is bevihetsz magaddal, hogy segítsenek a vizsgán. Euroexam: te döntöd el, hogy az idegen nyelv mellett a magyart is alkalmazzák a feladatleírásnál. Itt nem egy-egy feladattal mérnek egy-egy készséget, hanem több kisebb feladatot kell megoldanod.

33 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online német nyelvtanfolyam

Online német nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni németül váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online orosz nyelvtanfolyam

Online orosz nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni oroszul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!