Nyelvtanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Nyelvtanfolyamok kategóriáról

BME Nyelvvizsgaközpont: szintenként legalább 60 %-os eredménnyel mehetsz csak át a nyelvvizsga egyes részein. Az írásbeli részén – a teszten kívül – bármilyen könyv alakú, azaz nyomtatott szótárt használhatsz. TELC: az anyanyelvedet nem használhatod ezen a vizsgán, ahogy a szótárt és a szótárprogramokat sem. Euroexam: te választod ki, hogy egy- vagy kétnyelvű vizsgát szeretnél-e tenni. A vizsgaközpont újítása, hogy a „nyelvismeret és szókincs” feladatlap részein kívül egyaránt használhatsz egy- és kétnyelvű nyomtatott és elektronikus szótárt.

33 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online spanyol nyelvtanfolyam

Online spanyol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni spanyolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online német nyelvtanfolyam

Online német nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni németül váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!