Nyelvtanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Nyelvtanfolyamok kategóriáról

BME Nyelvvizsgaközpont: lyukas szöveg kiegészítése elnevezésű feladattal is fogsz találkozni a nyelvvizsgán. Az írásban teljesítendő résznél – a tesztkérdések kivételével – beviheted magaddal a szótáraidat, hogy megkeresd bennük az új kifejezéseket. TELC: nem kétnyelvű ez a vizsga, ezért nincs szükség a szótárakra, és tilos is a bevitelük a vizsgatermekbe. Euroexam: rajtad áll, hogy az idegen nyelv mellett a magyart is alkalmazzák a feladatleírásnál. Szuper új előírás, hogy a „nyelvismeret és szókincs” kategóriába tartozó feladatok kivételével valamennyi vizsgarészen bármilyen nyomtatott és digitális szótárt használhatsz.

33 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online angol nyelvtanfolyam

Online angol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni angolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online spanyol nyelvtanfolyam

Online spanyol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni spanyolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!