Nyelvtanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Nyelvtanfolyamok kategóriáról

Manapság több nyelvvizsga közül választhatsz, ha már beszélsz egy nyelvet, és bizonyítanád ismereteidet. ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ: az úgynevezett Rigó utcai nyelvvizsgán az instrukciókat minden esetben magyarul fogod megkapni. Az írásban teljesítendő résznél – a teszten kívül – beviheted magaddal a szótáraidat, hogy megkeresd bennük az új kifejezéseket. Euroexam: szabadon határozhatsz, hogy egy- vagy kétnyelvű vizsgán bizonyítanád a tudásodat. A készségeidet sok rövid kérdéssel tesztelik, és nem egy nagy feladattal mérik egy-egy képességedet.

33 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online angol nyelvtanfolyam

Online angol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni angolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online spanyol nyelvtanfolyam

Online spanyol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni spanyolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!