Nyelvtanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Nyelvtanfolyamok kategóriáról

BME Nyelvvizsgaközpont: minden szinten minimum 60 százalékot kell teljesítened, hogy megszerezd a nyelvvizsga-bizonyítványt. Az írásban teljesítendő résznél – a teszten kívül – beviheted magaddal a szótáraidat, hogy megkeresd bennük az új kifejezéseket. TELC: a vizsga egynyelvű, ami azt jelenti, hogy az írásbeli és a szóbeli feladatoknál is tilos a szótár használata. Euroexam: te döntöd el, hogy az anyanyelveden is szóljon a vizsga, vagy ne. Még egy jó hír, hogy a „nyelvismeret és szókincs” feladatok kérdéseinek kivételével mindenféle szótárban keresgélhetsz nincs megkötés hogy csak nyomtatott lehet.

33 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online német nyelvtanfolyam

Online német nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni németül váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online orosz nyelvtanfolyam

Online orosz nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni oroszul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!