Nyelvtanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Nyelvtanfolyamok kategóriáról

BME Nyelvvizsgaközpont: közép- és felsőfokon feleletválasztós teszttel is meg kell birkózni az írásbelin. Az írásban teljesítendő résznél – a teszt kivételével – egy- vagy kétnyelvű szótárakat is bevihetsz magaddal, hogy segítsenek a vizsgán. TELC: ezen az egynyelvű vizsgán nem használható semmilyen elektronikus vagy nyomtatott szótár. Euroexam: te döntöd el, hogy hány nyelven folyjon a számonkérés a vizsgán. Újabb extra, hogy a „nyelvismeret és szókincs” feladatlap részein kívül mindenféle szótárban keresgélhetsz nincs megkötés hogy csak nyomtatott lehet.

33 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online orosz nyelvtanfolyam

Online orosz nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni oroszul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online angol nyelvtanfolyam

Online angol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni angolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!