Nyelvtanfolyamok

TUDTAD?

BME Nyelvvizsgaközpont: minden szinten minimum 60 százalékot kell teljesítened, hogy megszerezd a nyelvvizsga-bizonyítványt. Az írásban teljesítendő résznél – a teszten kívül – többnyelvű szótárakkal is felszerelkezhetsz, hogy kikeresgéld az ismeretlen szavakat. TELC: ezen az egynyelvű vizsgán nem használható semmilyen elektronikus vagy nyomtatott szótár. Euroexam: tőled függ, hogy egy- vagy kétnyelvű vizsgán bizonyítanád a tudásodat. A vizsgaközpont újítása, hogy a „nyelvismeret és szókincs” feladatok kérdéseinek kivételével mindenféle szótárban keresgélhetsz nincs megkötés hogy csak nyomtatott lehet.

29 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

GYES után más munkát szeretnél?

GYES után más munkát szeretnél? Ha kedveled az online világot, érdemes inbound marketingessé képezned magad. Inbound Marketing Akadémia távoktatás június 2-ig 50.000 Ft kedvezménnyel! Promo kód: MOT2016. Most online megteheted itt >