Nyelvtanfolyamok

TUDTAD? Hasznos infók Nyelvtanfolyamok kategóriáról

Luxemburgban beszélik a legtöbb idegen nyelvet: 99 százalékuk ismer legalább egy idegen nyelvet. A megkérdezettek 28%-a beszélt két másik nyelven. Hat uniós államban több a csak az anyanyelvét beszélő lakosság, ezek között található hazánk is. Itthon a kérdőívet kitöltők majdnem ötven százaléka mondta, hogy biztonsággal szólal meg másutt is az adott ország nyelvén. Ha oklevéllel is alátámasztanád a magas szintű nyelvismeretedet, akkor neves nyelvvizsgák közül készülhetsz a neked legmegfelelőbbre, ilyen pl. az ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központé.

33 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online orosz nyelvtanfolyam

Online orosz nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni oroszul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online angol nyelvtanfolyam

Online angol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni angolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!