Nyelvtanfolyamok Idegen Nyelvi képzések

TUDTAD? Hasznos infók Nyelvtanfolyamok kategóriáról

BME Nyelvvizsgaközpont: lesz fogalmazási, kiegészítendő és szövegértési feladat is a választott nyelvből. A megírandó feladatoknál – a tesztet kivéve – bármilyen könyv alakú, azaz nyomtatott szótárt használhatsz. TELC: az idegen nyelven folyik a vizsga, ezért nem vihetsz be magaddal nyomtatott és digitális szótárt sem. Euroexam: tőled függ, hogy egy- vagy kétnyelvű vizsgán bizonyítanád a tudásodat. Szuper új előírás, hogy a „nyelvismeret és szókincs” kategóriába tartozó feladatok kivételével egyaránt használhatsz egy- és kétnyelvű nyomtatott és elektronikus szótárt.

29 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Online orosz nyelvtanfolyam

Online orosz nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni oroszul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!

Online angol nyelvtanfolyam

Online angol nyelvtanfolyam Szeretnél végre magabiztosan megszólalni angolul váratlan helyzetekben? Szeretnéd ha a tanulás a Te ritmusodat követné? Szeretnél inspiráló fejlődést elérni? Ha IGEN, akkor ez a kurzus Neked szól!