Természetgyógyász tanfolyamok Jogi, igazgatási képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megismered a növények esetleges mellékhatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológusakarsz lenni: megtanulod az akupunktúra alkalmazási területeit. Kineziológusként sok újat tanulhatsz az izmok teszteléséről. Az alkalmazott izomtesztelés által megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megismerheted a kúrát, amely a test bizonyos pontjainak kezelésén alapul. Mint szemtréner megtanulhatod, hogy melyek a leghatékonyabb látásjavító gyakorlatok. Alternatív mozgás – masszázsterápia továbbképzésen megismered a távol-keleti filozófiákra alapozó mozgásfélék előnyeit.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...