Természetgyógyász tanfolyamok Jogi, igazgatási képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megismerheted a gyógynövényeket. Ha fülakupunktúrás addiktológusszeretnél lenni: megtanulod a fülkagyló főbb anatómiai részeit. Kineziológusként sok mindennel foglalkozhatsz az érzelmi stresszekről és tanulási nehézségekről. Az alkalmazott izomtesztelés által képes leszel a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián megtanulhatod a terápiát, amely a test reflexpontjainak nyomásán alapul. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy miért jó a szemtorna. Alternatív mozgás – masszázsterápia továbbképzésen megismered a hagyományos keleti gondolatkörökre épülő masszázsfajták jótékony hatásait.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Marketing produktivitás növelése

Marketing produktivitás növelése Kávé mérgezés helyett tanulj meg bizonyított technikákat a marketing produktivitás növelésére! Ez a "lépésről-lépésre" -útmutató marketingeseknek most -5.000 Ft minden jelentkezőnek. Promokód: MOT2016

Nincs találat ...