Természetgyógyász tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természetgyógyász kurzus összeáll például egészségügyi alapmodul tanfolyamból. A képzés 12 hónapos. A nem orvosként végzett diákok alapmodul vizsgái az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben folynak. Sikeres beszámolók esetén igazolást állítanak ki a tanulónak. Nem kell vizsgáznia egészségügyből annak, aki diplomát szerzett egészségügyi területen. Az iskolák többnyire a délelőtti-délutáni órákban, hétvégén tartanak tanórákat. A távoktatásnál, a követelmények nagy részét elektronikus portálon asszisztencia nélkül végzed el. A természetgyógyász oklevéllel munkát vállalhatsz wellness központokban.

47 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!