Természetgyógyász tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természeti gyógyítás lényege az emberi organizmus megbetegedéseinek kezelés és gyógyítása. Rendelet nevezi meg, hogy melyek azok a természetgyógyászati tanfolyamok, amelyek csak orvosi végzettséggel láthatók el. A nem orvosként végzett diákok vizsgái az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben folynak. Természetgyógyászati tevékenység végzéséhez szükséges a természetgyógyász képzés. Többnyire 18 éves kortól ajánlható. A pályázás feltétele alapján rendelkezned kell érettségivel. Az alapmodulok elvégzése után szakirányú végzettség szerezhető: pl. fitoterapeuta, kineziológus.

48 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Fitness Instruktor OKJ képzés Budapesten

Fitness Instruktor OKJ képzés Budapesten Edző szeretnél lenni? Jelentkezz országosan elérhető Fitness Instruktor tanfolyamunkra, hogy profi szakemberré válhass. Piacképes ár, részletfizetési lehetőséggel.