Természetgyógyász tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon felfedezheted a növények esetleges mellékhatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológussá akarsz válni: megtanulod a fülakupunktúra történetét. Kineziológusként a foglalkozás főbb területei önkorlátozó hitrendszerek oldásáról. Az alkalmazott izomtesztelés által képes leszel felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megtanulhatod a terápiát, hogy miként aktivizálhatók az emberi test öngyógyító képességei. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy melyek a leghasznosabb látásjavító gyakorlatok. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakirányon megismered a távol-keleti filozófiákra épülő masszázsfajták jótékony hatásait.

47 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!