Tradícionális Thai masszázs Képzés - Holisztikus Oktatási Központ

Budapest

Természetgyógyász modul, Gyógyászati, Masszázs, Életmód, tanfolyam

Holisztikus Oktatási Központ

1116 Budapest , Temesvár u. 12. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

A Holisztikus Oktatási Központ célkitűzése, hogy hallgatóink minél magasabb színvonalon sajátítsák el az oktatott ismereteket, minél több gyakorlatot szerezzenek. Célunk szerint nem gyógyító módszereket, technikákat tanítunk, hanem hozzásegítjük hallgatóinkat saját igazi gyógyító attitűdjük megtalálásához. Tanulmányaik során lehetőséget biztosítunk személyiségük fejlesztésére, hogy minél jobban be tudják tölteni gyógyító hivatásukat.

Ezeknek a célkitűzéseknek megvalósítása érdekében az oktatás magas óraszámban folyik. Az oktatási idő jelentős részét teszik ki a gyakorlatok, hogy mindenki kellő mélységben tudja elsajátítani a választott hivatását. Magasan képzett orvosok, természetgyógyászok alkotják tanári karunkat, akik több éves szakmai tapasztalatukkal és elhivatottságukkal oktatják tanulóinkat.

Iskolánkat azoknak ajánljuk, akik a bizonyítvány megszerzése mellett alapos tudásra akarnak szert tenni, hiszen a természetgyógyász tevékenység széleskörű felkészültséget kíván.

Szervezési munkánkat a hallgatókkal való szoros személyes kapcsolat jellemzi, maximális segítségnyújtás a szakképzés, majd később a természetgyógyászati tevékenység folyamán. Kívánságuk szerint bármikor állunk személyes tanácsadással hallgatóink rendelkezésére. Tudjuk, hogy ez a képzés legtöbb hallgatónknál egy teljesen új szakirány elsajátítását jelenti, idő és pénz tekintetében is megterhelő lehet, ezért megpróbáljuk – a legkisebb részletre kiterjedően is – hallgatóink igénye szerint alakítani oktatásunkat. A felmerülő problémákra egyenként, személy szerint keressük a megoldásokat.

Igyekszünk hallgatóinkkal hosszú távú kapcsolatot kiépíteni. A végzett hallgatóknak konzultációs lehetőségeket nyújtunk, hogy mindennapi munkájuk során felmerülő problémáik megoldásához segítséget kaphassanak