ÉLETMÓDTANÁCSADÓ ÉS TERAPEUTA Tanfolyam (Blended learning) Képzés - Konnektív Felnőttképző Kft

Országosan -online

Gyógyászati, Életmód tanácsadó, Életmód, Mentálhigiéné, filozófia, Gyógyászati tanfolyamok, tanfolyam, online képzés, távoktatás

Már csak eddig jelentkezhetsz: .

Konnektív Felnőttképző Kft

3529 Miskolc , Farkas Jenő u. 4. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

ÉLETMÓDTANÁCSADÓ ÉS TERAPEUTA Tanfolyam (Blended learning) Konnektív Felnőttképző Kft Életmódtanácsadó és terapeuta képzés Blended learning (kevert oktatás):
Ez az oktatási forma nagy hatékonysággal kombinálja a távoktatásos képzést a tantermi oktatással. A tananyag elméleti része a kiadott jegyzetek, tankönyv, kép és hanganyagok, segítségével egyénileg, saját időbeosztás szerint távoktatásban kerül elsajátításra. Személyes jelenlét a gyakorlati oktatáshoz szükséges (3x2 nap).

Az életmód-tanácsadó élménycentrikus módszeregyüttes alkalmazásával segít a klienseinek életmódjuk átalakításában - a civilizációs betegségek, testi-lelki ártalmak csökkentése vagy kiküszöbölése, egészségük megőrzése vagy helyreállítása érdekében.
Az életmódot átalakítani tudó valamennyi természetgyógyászati ágban (távolkeleti mozgásoktatás, egészséges táplálkozás, rendterápia, természetes masszázsoktatás, gyógynövényismeret, hidroterápia, helyes légzéstechnikák) jártassággal rendelkezik, ismeri a mentálhigiéne alapelveit és mindezeket együttesen alkalmazza a beteg vagy a kliens életmódjának átalakítása érdekében.
Az életmód-tanácsadó a szabadidő kulturált, tartalmas eltöltése terén primer prevenciós feladatokat (művelődési központok, magánvállalkozások, utazási irodák) lát el, míg az egészségügyben specializálódik a betegellátás és -gondozás során hiányterületet képező egészségnevelési feladatok hatékony ellátására. A családorvos, kórházi orvos, gondozóintézeti szakorvos betegeket küld az életmód-tanácsadóhoz, hogy annak életmódi nevelésével a szokványos gyógyszeres terápiát kiegészítse.

A jelentkezés feltétele:
- Egészségügyi alapmodul végzettség,
- Természetgyógyászati alapmodul végzettség,
- Felsőoktatási intézményben megszerzett oklevél az alábbi szakterületen: egészségügyi, pedagógiai, pszichológiai, szociális, népművelői, teológiai, agrártudományi
- Betöltött 28. életév

A következő tanfolyam indul: 2024. május 6.

Oktató: Sári Róza Életmódtanácsadó- és terapeuta; OKFŐ Vizsgabizottsági tag

Tandíj: 135.000 Ft + életmódtábor + vizsgadíj
Részletfizetésre is van lehetőség 6 részletben havi 22.500Ft.

Szakmai vizsga:
Írásbeli, szóbeli Budapesten. A gyakorlati vizsga életmódtábor keretében zajlik. Vizsgaszervező: Országos Kórházi Főigazgatóság (volt ÁEEK, ETI, ENKK, GYEMSZI-EFF)

Bővebb információ:
www.konnektiv.hu
70/361-3446