Szakközépiskolák Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók Szakközépiskolák kategóriáról

Betöltötted a 14-et? Végeztél az általánosban? Szerezz képesítést egy szakközépsuliban! A szakiskolai rendszer nagy reformokon ment keresztül az elmúlt időszakban országunkban, ugyanis nem tesznek az érettségivel együtt szakmai vizsgát a diákok. A gazdaság számos területéről képezheted magad. Az első négy év folyamán az általános műveltséget megalapozó órák anyagával ismerkedhetsz meg többek között biológiából és földrajzból. A szakiskola vezetése megállapítja, hogy melyik tanórát (pl. földrajz) oktat kötelezően a tizenegyedik és tizenkettedik évfolyamon is, ez pedig a szakmacsoporttól függ. Főiskolára készülsz? A szakközépsuliban már az emelt szintű érettségire is sikerrel tanulhatsz!

78 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Eladó OKJ képzés

Élelmiszer-, vegyiáru eladó OKJ képzés az ország számos pontján. Kattints és jelentkezz a Hozzád legközelebbi városba a hamarosan induló Eladó OKJ tanfolyamra.

Pincér és Vendéglátó-üzletvezető képzés

Pincér és Vendéglátó-üzletvezető képzés Pincér és Vendéglátó-üzletvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten. Valódi oktatás gyakorlattal, profi oktatókkal, magas óraszámokkal - itt tudást is kapsz, nem csak papírt. Kamatmentes részletfizetés.