Szakközépiskolák Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók Szakközépiskolák kategóriáról

Egyértelmű, hogy a szakközépiskolából leginkább a középiskolaihoz hasonló felsőoktatási szakra lehet jól bejutni. Választhatsz műszaki vagy gazdasági szakmát is. Nincsen olyan előírás, hogy a szakmát is ki kell tanulni, ez esetben záróvizsga tehető. Ilyenkor szakmai bizonyítvány nem adható. Mi vár rád? Közismereti tudást adnak át neked többek között matekból és nyelvtanból (a 9-12. évfolyamon végig). A négy évre épül a két szakképzési évfolyam, amelyen csak a választott szakmával kapcsolatos szakmai tárgyakat tanulják a diákok, ezek után szakvizsgákon adnak számot tudásukról a tanulók.

78 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

RENDEZVÉNYSZERVEZŐ SZAKKÉPESÍTÉS ONLINE

RENDEZVÉNYSZERVEZŐ SZAKKÉPESÍTÉS ONLINE Nem idegen számodra a rendezvények világa? Szívesen szervezel eseményeket? Minőségi ONLINE oktatás keretében most KULTURÁLIS RENDEZVÉNY SZERVEZŐJE SZAKKÉPESÍTÉST szerezhetsz a Stabil Tudás jóvoltából.

Sminkes és szempillaépítő szakképesítés

Sminkes és szempillaépítő szakképesítés Sminkes és szempillaépítő képzés az ország számos pontján már az új képzési rendszer szerint. Kattints és jelentkezz a Hozzád legközelebbi városba a hamarosan induló sminkes tanfolyamra.