Számítástechnikai tanfolyamok Kommunikációs képzések

TUDTAD?

Gazdasági informatikusként: megtanulod a makroökonómiai rendszerek működését, képes leszel ezeken a területeken információk feltárására. Használni tudod a különféle szoftver programokat. Gazdasági számításokat tudsz végezni az előírt kritériumok szerint. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, elsajátítod többek között a közös erőforrások beállítását. IT mentorként olyan szakember lehetsz, aki azokat támogatja, akik egyedül nem tudják kihasználni a számítástechnika biztosította előnyöket. A legkülönbözőbb élethelyzetekben lévő közösségek számára testre szabott szolgáltatásokat nyújt az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

GYES után más munkát szeretnél?

GYES után más munkát szeretnél? Ha kedveled az online világot, érdemes inbound marketingessé képezned magad. Inbound Marketing Akadémia távoktatás június 2-ig 50.000 Ft kedvezménnyel! Promo kód: MOT2016. Most online megteheted itt >

Nincs találat ...