Számítástechnikai tanfolyamok Műszaki, ipari képzések

TUDTAD?

Gazdasági informatikusként: elsajátítod a mikroökonómiai rendszerek működését, képes leszel adott témakörökben információk számítógépes feldolgozására. Használni tudod a különféle hardver eszközöket. Gazdasági számításokat tudsz végezni a megadott feltételek alapján. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, elsajátítod többek között az adat-helyreállítás végrehajtását. IT mentorként olyan szakember lehetsz, aki azokat segíti, akik egyedül nem képesek használni az információs társadalom nyújtotta szolgáltatásokat. A halmozottan hátrányos élethelyzetekben lévő emberek számára testre szabott szolgáltatásokat nyújt az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Energiaátalakító-berendezés kezelő

Engedélyszám: E-000495/2014/A091 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten, vagy vidéken! Ezzel a szakmával széles körben elhelyezkedhet!

Kályhás tanfolyam

Engedélyszám: E-000495/2014/A050 Tanuljon Magyarország egyik legrégebbi, megbízható felnőttképzőjénél Budapesten vagy vidéken.

Nincs találat ...