Számítástechnikai tanfolyamok Oktatás, Pedagógia képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

IT biztonság technikusként megismered mondjuk a címtárak telepítését. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, használni tudod az irodai programcsomagokat. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: megtapasztalhatod a különböző szervezetek számviteli politikájának szükséges számítástechnikai tudást, képessé válsz a költséggazdálkodás rendszerének működtetésére. Mint multimédiafejlesztő megtanulod az animáció és a szimuláció készítését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a gép összeállításának gyakorlatát. El tudod végezni a hibás számítógépeken a javítást. Szoftverfejlesztőként megtapasztalhatod az adatbázis alapú szoftverek továbbfejlesztését. Ha web-programozó leszel, megtapasztalhatod a C, C#, Java programnyelveket.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Óvodai Dajka OKJ tanfolyam ORSZÁGOSAN

Óvodai dajka szeretnél lenni? EZT IMÁDNI FOGOD! Óvodai dajka tanfolyam 3 hónap alatt, ajándék bébiszitter tanfolyammal! Munka és család mellett is könnyen elvégezhető.

Az Edutio használata oktatóknak

Az Edutio használata oktatóknak Itt találod meg azokat az információkat, amik a rendszer használatához és a felhasználóid támogatásához szükségesek.

Nincs találat ...