Számítástechnikai tanfolyamok Oktatás, Pedagógia képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

IT biztonság technikusként feltérképezed mondjuk a rendszer konfigurálásának ellenőrzését. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, használni tudod az irodai programcsomagokat. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: feltérképezed a számviteli szakfeladatok irányításához szükséges informatikai ismeretanyagot, képessé válsz a költséggazdálkodás rendszerének működtetésére. Mint multimédiafejlesztő megismered a multimédiás weboldalak tervezését és kivitelezését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a gép összeállításának gyakorlatát. El tudod végezni a hibás számítógépeken a javítást. Szoftverfejlesztőként megtanulod a programozási szabályokat. Ha web-programozó leszel, megismered a statikus és adatbázis vezérelt dinamikus weboldalak létrehozását.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Gyógypedagógiai asszisztens képzés

Gyógypedagógiai asszisztens képzés országosan és online, néhány hónap alatt. Kattints és jelentkezz az ÚJ TÍPUSÚ, 2021-től indítható szakképesítésre. Részletfizetéssel is, ajándékokkal.

Dajka új típusú tanfolyam ORSZÁGOSAN

Óvodai vagy bölcsődei dajka szeretnél lenni? EZT IMÁDNI FOGOD! Dajka tanfolyam 3-4 hónap alatt, akár ajándék bébiszitter tanfolyammal! Munka és család mellett is könnyen elvégezhető.

Nincs találat ...