WordPress tanfolyam Képzés - TanfolyamAjánló.hu

Budapest

TanfolyamAjánló - TanfolyamAjánló.hu

Budapest , Budapest Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

WordPress tanfolyam TanfolyamAjánló.hu Az internet mára már az első számú kommunikációs csatornává vált. A legtöbb információhoz manapság ezen a csatornán keresztül jutnak az emberek. Így akár induló, akár egy befutott vállalkozásról legyen szó, elengedhetetlen, hogy rendelkezzen egy weboldallal, amely népszerűsíti annak tevékenységét, szolgáltatásait.

Amennyiben eldöntöttük, hogy szeretnénk létrehozni egy honlapot vállalkozásunknak, több lehetőségünk is van. Az egyik az, hogy megbízunk egy webprogramozó céget, aki a 0-ról felépít nekünk egy profi weboldalt. Ez egy elég zsebbenyúlós variáció, de érthető is, hiszen egy szakember – vagy akár egy egész csapat – gyakorlatilag a semmiből hozza létre az igényeink szerint megtervezett honlapot.

A másik lehetőség, hogy egy CMS rendszeren alapuló oldalt terveztetünk vagy tervezünk. Igen, ez nem elírás, akár saját magunk is létrehozhatjuk website-unkat. A CMS vagyis tartalomkezelő rendszer igazából egy szoftver, amely ahogy a nevéből is kiderül, kezeli a weboldal tartalmát.

Az egyik legismertebb CMS rendszer a WordPress.

Szeretnéd megtanulni akár már pár nap alatt, hogyan készíts saját magad egy működő weboldalt?

Jelentkezz a legközelebb induló WordPress tanfolyamra, és tanuld ki az egyszerű weblap készítés mesterségét.
Nézzük meg egy kicsit közelebbről, mi is az a WordPress, és mit nyújthat számunkra.

A legfőbb előnye az, hogy olyan honlaptulajdonosok is könnyen szerkeszthetik saját oldalukat, akik teljesen laikusak a programozáshoz.

A gyorsan és egyszerűen elsajátítható WordPress tudás lehetővé teszi, hogy te magad eszközöld a változtatásokat weblapodon, és ne kelljen minden módosításért súlyos összegeket kifizetned. Programozói tudásra alapvetően tehát nincs szükséged egy ilyen oldal létrehozásánál. Természetesen ha nem hagy hidegen a webfejlesztés, és szeretnéd ebben az irányban bővíteni ismereteidet, az mindenképpen csak előnyt jelent a WordPresses tervezésnél is.

WordPress tanfolyam
Jelentkezz WordPress tanfolyamunkra, és készíts fantasztikus weboldalakat gyorsan és hatékonyan saját magadnak, vagy ügyfeleid számára – programozói tudás nélkül.

Oldalad készítése során számtalan sablon közül választhatsz, melyeket profi fejlesztő csapatok terveztek, és amelyek mind-mind különböző designnal rendelkeznek. Így lehetőséged van tökéletesen személyre szabni honlapod kinézetét. Különböző bővítményekkel fokozhatod a felhasználói élményt, ilyen például a webshop funkció (WooCommerce), a hírlevélre való feliratkozás lehetősége vagy a kapcsolati űrlap (Contact Form 7).

Megfelelő képzettséggel tehát rengeteg mindent kihozhatunk website-unkból, mindezt gyorsan és kényelmesen. Minderről hasznos és jól alkalmazható tudást szerezhetsz a WordPress tanfolyam során.