Mesterképzés (Ma, Msc) Oktatás, Pedagógia képzések

TUDTAD? Hasznos infók Mesterképzés (Ma, Msc) kategóriáról

A hazánkban és számos más európai országban elismert oktatástípust bolognai rendszerűnek is nevezik, fő tulajdonsága, hogy az addig a dátumig alkalmazott osztatlan képzést feldarabolták. Ebben a rendszerben plusz számonkérések nélkül folytathatod más, akár nem Magyarország intézményeiben felsőbb szinten a tanulmányaidat. Az mesterszakon egy-két év alatt végezhetsz el egy felsőoktatási képzést. Koncentrált, alapos és mély szaktudást közvetítenek a mesterképzések. A pályázás elvárásrendszere nem függ a szakképzés jellegétől: ugyanis a korábbi vagy a jelenlegi képzési rendszerben megszerzett végzettség birtokában lehet bekerülni.

788 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Sportoktató képzés ORSZÁGOSAN

Sportoktató szeretnél lenni? EZT IMÁDNI FOGOD! Sportoktató tanfolyam 6-8 hónap alatt profiktól! ÚJ TÍPUSÚ, 2021-től indítható szakképesítés. Munka és család mellett is könnyen elvégezhető.

Gyógypedagógiai asszisztens képzés

Gyógypedagógiai asszisztens képzés Gyógypedagógiai asszisztens új, OKJ-t felváltó tanfolyam ORSZÁGOSAN és ONLINE. ⚡⚡⚡ AJÁNDÉKKAL, kedvezményekkel, 6-7 hónap alatt. Érdeklődj most!