Természetgyógyász tanfolyamok Sport képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természetgyógyász képzés áll többek között természetgyógyász alapmodul tanfolyamból. A tanfolyam ideje 12 hónap. A nem orvosként végzett diákok alapmodul vizsgái az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben folynak. Csak akkor bocsátható valaki szakvizsgára, ha megvan mind a kettő modul és elvégezte a szaktanfolyamot is. Az oktatási központok többnyire a délelőtti-délutáni órákban, hétvégén tartanak tanórákat. Ha távoktatás keretén belül tanulsz, a követelmények nagy részét egy online oldalon a saját tempódban végzed el. A természetgyógyász oklevéllel számos álláslehetőség közül válogathatsz.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...