Természetgyógyász tanfolyamok Sport képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természeti orvoslás célja a betegséget kiváltó okok feltárása és megszüntetése. Jogszabály nevesíti, hogy melyek azok a természetgyógyászati feladatok, amelyekhez nem kell orvosi oklevéllel rendelkezned. A nem orvosként végzett diákok vizsgái az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben folynak. Természetgyógyászati munka végzéséhez kötelező a természetgyógyász kurzus. A korhatár általában mindössze 18 év. A pályázás elvárásrendszere érettségi bizonyítványt ír elő. Az általános jellegű képzés után szakirányú végzettség szerezhető: pl. életmód tanácsadó és terapeuta.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...