Természetgyógyász tanfolyamok Sport képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természetgyógyász képzés áll például természetgyógyász alapmodul tanfolyamból. A képzés 12 hónapos. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet vizsgáztat mind a két alapmodulból. Ha sikerültek a vizsgák, igazolást adnak a hallgatónak. Automatikusan megkapja az egészségügyi modult az, akinek van egy egészségügyi oklevele. Az oktatási központok gyakran szombaton és vasárnap tartják az oktatást. A távoktatásnál, a tananyagot online úton egyénileg végzed el. A természetgyógyász papírral magánvállalkozásban saját praxist lehet indítani.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...