Számítástechnikai tanfolyamok Informatikai képzések

TUDTAD?

Gazdasági informatikusként: elsajátítod a makroökonómiai folyamatok működését, képes leszel adott témakörökben információk számítógépes feldolgozására. Használni tudod a különféle hardver eszközöket. Kimutatásokat tudsz készíteni az előírt kritériumok szerint. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, megismered többek között az informatikai biztonsági eszközök használatát. IT mentorként olyan szaki lesz belőled, aki azokat támogatja, akik önállóan nem képesek az információs társadalom kihívásainak megfelelni. A halmozottan hátrányos élethelyzetekben lévő emberek számára testre szabott szolgáltatásokat nyújt az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

55 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Nyelvvizsgáznál?

Nyelvvizsgáznál? A TOEIC nemzetközi vizsgán nincs bukás. Ha jó állást szeretnél külföldön, vagy itthon nemzetközi cégnél! Legyél a 6 millió tesztelő között, Eredménye az angol vízumszerzéshez is elfogadott.

GYES után más munkát szeretnél?

GYES után más munkát szeretnél? Ha kedveled az online világot, érdemes inbound marketingessé képezned magad. Inbound Marketing Akadémia távoktatás június 2-ig 50.000 Ft kedvezménnyel! Promo kód: MOT2016. Most online megteheted itt >