Számítástechnikai tanfolyamok Informatikai képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

Webmesterként megismered a webtartalom telepítésének és a hozzákapcsolódó hostok regisztrációs kérelmének intézését. Informatikai hálózattelepítő- és üzemeltetőként megismered például a rendszerparaméterek beállítását a munkaállomásokon. Mint számítógép-szerelő, -karbantartó megismered a számítógép összeszerelésének szabályait. El tudod végezni a hibás számítógépeken a feltárást. Multimédiafejlesztőként elsajátítod a kiadványszerkesztés folyamatát. Mint gazdasági informatikus: megismered a mikroökonómiai rendszerek működését, képes leszel adott témakörökben információk feltárására. Telepíteni tudod a különféle hardver eszközöket. Jelentéseket fogsz tudni összeállítani az előírt kritériumok szerint.

112 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Photoshop az alapoktól

Photoshop az alapoktól Szeretnéd szerkeszteni a fotóidat, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? A 20 epizódos online kurzus végére érteni fogod az alapokat és meg fogod tudni oldani az alapvető feladatokat.

Photoshop tanfolyam

BUDAPEST , RUANDER Oktatóközpont

Kiadványszerkesztőknek, Felhasználóknak, Web fejlesztőknek, Rendszergazdáknak, Programozóknak, Grafika, multimédia, DTP kiadványszerkesztő képzés, Adobe Photoshop tanfolyam