Számítástechnikai tanfolyamok Informatikai képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

IT biztonság technikusként elsajátítod akár a rendszer paramétereinek mérését. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, feltérképezed az adat-helyreállítás végrehajtását. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: megismered a számviteli szakfeladatok irányításához szükséges informatikai ismeretanyagot, képessé válsz a költséggazdálkodás rendszerének működtetésére. Mint multimédiafejlesztő elsajátítod a multimédiás elemek tervezését. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép alkatrészeit. El tudod végezni a hibás számítógépeken a feltárást. Szoftverfejlesztőként elsajátítod az adatbázis alapú szoftverek továbbfejlesztését. Ha web-programozó leszel, megtapasztalhatod a legújabb HTML 5 és CSS 3 technológiák használatát.

112 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Érettségire felkészítő tanfolyamok

Érettségire felkészítő tanfolyamok Ha úgy érzed jól jönne egy kis segítség az érettségi előtt, akkor gyere, mi felkészítünk! Várunk egy modern Oktatóközpontba a XIII.kerületben.

Photoshop tanfolyam

BUDAPEST , RUANDER Oktatóközpont

Kiadványszerkesztőknek, Felhasználóknak, Web fejlesztőknek, Rendszergazdáknak, Programozóknak, Grafika, multimédia, DTP kiadványszerkesztő képzés, Adobe Photoshop tanfolyam