Újságírónak vagy fotósnak készülsz? - jelentkezz gyakornoknak

szakmakereső, pedagógus továbbképzés

Érdekel az újságírás? Szeretnél a médiában dolgozni? Szeretnéd megismerni a hivatásod gyakorlati fortélyait? Jól jönne a munkatapasztalat az álláskereséshez? Pályaváltáson gondolkodsz és szeretnéd magad kipróbálni? Akkor számodra éppen megfelelő lesz gyakorlatorientált, ingyenes gyakornoki programunk!

A Növekvő Hold Alapítvány – a Babafalva.hu kismama portál és a MiNők.hu női karriermagazin kiadója – 3 alkalommal indít újságírói és sajtófotós gyakornoki programot 2013. februártól egyetemi, főiskolai hallgatóknak, illetve pálya(újra)kezdőknek.

A Babafalva.hu családot tervezőknek, várandós és kisgyermekes anyáknak szóló ismeretterjesztő, információs portál. A témák széles választéka megtalálható itt: a terhességen, szülésen, csecsemőgondozáson, gyermeknevelésen túl foglalkozunk a családi élettel, pénzügyekkel, egészséggel, életmóddal, otthonteremtéssel, divattal.

A MiNők.hu női karrier magazin kifejezetten női foglalkoztatási, karrier témákra, a munka és család egyensúlyára koncentrál, kiemelt figyelmet fordít az információ átadásra, sikeres női példák, inspiráló történetek bemutatására, valamint gyakorlatias, támogató írások megjelentetésére.

Ha jelentkeznél a gyakornoki programra, olvasd el a részletes ismertetőt és jelentkezz!