Természetgyógyász tanfolyamok Szolgáltatóipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon felfedezheted a növények esetleges mellékhatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológusakarsz lenni: megtanulod az akupunktúrás pontok elhelyezkedését. Kineziológusként sok újat tanulhatsz az érzelmi stresszekről és tanulási nehézségekről. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével képes leszel a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián megismerheted a terápiát, hogy milyen úton serkenthetők a szervezet öngyógyító mechanizmusai. Mint szemtréner elsajátíthatodaz íriszdiagnosztika alapjait. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakképzésen megismered a hagyományos keleti filozófiákra épülő mozgásfélék előnyeit.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Eladó OKJ képzés

Élelmiszer-, vegyiáru eladó OKJ képzés az ország számos pontján. Kattints és jelentkezz a Hozzád legközelebbi városba a hamarosan induló Eladó OKJ tanfolyamra.

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Nincs találat ...