Érettségi utáni szakképzés Informatikai képzések

TUDTAD? Hasznos infók Érettségi utáni szakképzés kategóriáról

A beiratkozás elvárásrendszere pofonegyszerű: mindössze közép- vagy szakközépiskolai záróvizsgát kell tenned, és szóban forgó iskolaévben még nem múlhatsz el 25 éves. Olyan állam által elismert szakmákról szerezhetsz ismeretet, amelyeket az úgynevezett Országos Képzési Jegyzék tartalmaz. A tanfolyam alatt többek között családi pótlék is igényelhető. Jelentkezz olyan helyre, amellyel felvesznek valahová dolgozni, ezért nézz utána, hogy éppen melyek Magyarországon a hiányszakmák (például a gépi forgácsolók, CNC programozók, egészségügyi végzettséggel rendelkezők) és melyek telítettek (marketing vagy a személyzeti terület).

25 képzést találtunk. Szűkítsd tovább a találatokat! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Informatikai képzések neked!

Informatikai képzések neked! Az alapoktól a programozásig mindent megtalálsz, ha szeretnéd bővíteni informatikai ismereteidet. Képzéseink gyakorlatorientáltak, így valós tudásra tehetsz szert!

Egy jó rendszergazda mindenhova kell!

Egy jó rendszergazda mindenhova kell! Tanulj rendszergazdának, több száz cég várja az önéletrajzod! Hivatalos CISCO Akadémián ezt megteheted OKJ-s tanfolyam áron! Hoppá! Ne hagyd ki, irány a RUANDER Oktatóközpont! ;-)