Természetgyógyász tanfolyamok Önfejlesztés

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A természetgyógyászat a terápiák segítségével állítja helyre az emberi szervezet harmóniáját. Rendelet határozza meg, hogy melyek azok a természetgyógyászati képzések, amelyek csak orvosi végzettséggel láthatók el. A nem orvosként végzett diákok vizsgái az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben folynak. Természetgyógyászati munka végzéséhez előírt a természetgyógyász képzés. A korhatár általában mindössze 18 év. A beiratkozás kritériumrendszere magában foglalja az érettségi vizsgákat. Az alaptananyag elsajátítását követően szakirányú végzettség szerezhető: pl. fitoterapeuta, kineziológus.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...