Természetgyógyász tanfolyamok Műszaki, ipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megismerheted a növények esetleges mellékhatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológussá akarsz válni: megtanulod a fülkagyló főbb anatómiai részeit. Kineziológusként rengeteg ismerettel gazdagodsz önkorlátozó hitrendszerek oldásáról. Az alkalmazott izomtesztelés segítségével megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián megtanulhatod a gyógymódot, amely a test reflexpontjainak nyomásán alapul. Mint szemtréner megtanulhatod, hogy hogyan őrizhető meg az egészséges látás. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakirányon megismered a hagyományos keleti elvekre épülő masszázsfajták jótékony hatásait.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Targoncavezető képzés

Targoncavezető OKJ képzés az ország számos pontján. Kattints és jelentkezz a Hozzád legközelebbi városba folyamatosan induló Targoncavezető OKJ tanfolyamra.

Van-e célja a létnek?

Van-e célja a létnek? A Vinearum Szabad Szellemiség Iskolája elsősorban szemléletformáló, inspiratív, új létperspektívákat kínáló iskola, amely mindenekelőtt egy átfogóbb világkép kialakításában kíván segítséget nyújtani.

Nincs találat ...