Természetgyógyász tanfolyamok Műszaki, ipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megismered a növények esetleges mellékhatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológusnak készülsz: megtanulod a fülkagyló főbb anatómiai részeit. Kineziológusként sok mindennel foglalkozhatsz például az alternatív személyiségről. Az alkalmazott izomtesztelés által megtanulod a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián megismerheted a gyógymódot, hogy mi módon serkenthetők a szervezet öngyógyító mechanizmusai. Mint szemtréner elsajátíthatod, hogy hogyan őrizhető meg az egészséges látás. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakirányon megismered a hagyományos keleti gondolatkörökre alapozó masszázsfajták jótékony hatásait.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Targoncavezető, szállítógépkezelő képzés

Targoncavezető, szállítógépkezelő képzés Targoncák és szállítógépek kezelője képzés az ország számos pontján. Kattints és jelentkezz a Hozzád legközelebbi városba folyamatosan induló Targoncavezető, szállítógépkezelő tanfolyamra.

TŰZVÉDELMI ELŐADÓ SZAKKÉPESÍTÉS ONLINE

TŰZVÉDELMI ELŐADÓ SZAKKÉPESÍTÉS ONLINE Szeretsz segíteni, elmagyarázni dolgokat, és hatással lenni mások életére? Minőségi ONLINE oktatás keretében most TŰZVÉDELMI ELŐADÓ SZAKKÉPESÍTÉST szerezhetsz a Stabil Tudás jóvoltából.

Nincs találat ...