Természetgyógyász tanfolyamok Műszaki, ipari képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megismered a növények esetleges mellékhatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológusakarsz lenni: megtanulod az akupunktúrás pontok elhelyezkedését. Kineziológusként rengeteg ismerettel gazdagodsz a képességfejlesztő módszer alkalmazásának területeiről. Az alkalmazott izomtesztelés által megtanulod a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián megtanulhatod a gyógymódot, hogy milyen módszerekkel aktivizálhatók a szervezet öngyógyító funkciói. Mint szemtréner megtanulhatod, hogy miért jó a szemtorna. Alternatív mozgás – masszázsterápia továbbképzésen megismered a messzi ázsiai gondolatkörökre épülő masszázsfajták jótékony hatásait.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Targoncavezető képzés

Targoncavezető OKJ képzés az ország számos pontján. Kattints és jelentkezz a Hozzád legközelebbi városba folyamatosan induló Targoncavezető OKJ tanfolyamra.

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Nincs találat ...