Természetgyógyász tanfolyamok Marketing

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megismered a gyógynövényeket. Ha fülakupunktúrás addiktológusnak készülsz: megtanulod a Hagyományos Kínai Orvoslás alapelveit. Kineziológusként rengeteg ismerettel gazdagodsz önkorlátozó hitrendszerek oldásáról. Az alkalmazott izomtesztelés által megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián elsajátíthatod a kúrát, hogy mi módon mozgósíthatók a szervezet öngyógyító funkciói. Mint szemtréner megismerheted, hogy hogyan őrizhető meg az egészséges látás. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakon megismered a távol-keleti gondolatkörökre alapozó masszázsfajták jótékony hatásait.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. OKFŐ vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Kreditpontos ONLINE továbbképzések

Kreditpontos ONLINE továbbképzések Egészségügyi szakdolgozóknak, természetgyógyászoknak. A képzés során a jelentkezés a tananyaghoz való hozzájutás és a vizsga is online történik. Nincs személyes jelenlét! Válasszon képzéseink közül!

Nincs találat ...