Természetgyógyász tanfolyamok Informatikai képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megtapasztalhatod a gyógyfüvek gyűjtésének csínját-bínját. Ha fülakupunktúrás addiktológussá akarsz válni: megtanulod a Hagyományos Kínai Orvoslás alapelveit. Kineziológusként sok mindennel foglalkozhatsz például az alternatív személyiségről. Az alkalmazott izomtesztelés által megtanulod felszínre hozni a tudatalattiban lévő információkat. A reflexológián elsajátíthatod a kúrát, hogy milyen úton aktivizálhatók a szervezet természetes funkciói. Mint szemtréner megtanulhatodaz íriszdiagnosztika alapjait. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakon megismered a távol-keleti elvekre épülő masszázsfajták jótékony hatásait.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Érettségire felkészítő tanfolyamok

Érettségire felkészítő tanfolyamok Ha úgy érzed jól jönne egy kis segítség az érettségi előtt, akkor gyere, mi felkészítünk! Várunk egy modern Oktatóközpontba a XIII.kerületben.

Legyél Profi programozó!

Legyél Profi programozó! Rengeteg programozó hiányzik a piacról, tanulj egy menő szakmát, és helyezkedj el gyorsan. A képzés elvégzését követően magas fizetéssel, könnyen elhelyezkedhetsz! Válaszd a RUANDER Oktatóközpontot!

Nincs találat ...