Természetgyógyász tanfolyamok Informatikai képzések

TUDTAD? Hasznos infók Természetgyógyász tanfolyamok kategóriáról

A fitoterápia szakon megtapasztalhatod a gyógyhatású virágok jótékony hatásait. Ha fülakupunktúrás addiktológusszeretnél lenni: megtanulod a fülkagyló főbb anatómiai részeit. Kineziológusként a foglalkozás főbb területei az érzelmi stresszekről és tanulási nehézségekről. Az alkalmazott izomtesztelés által megtanulod a megszerzett tudás alkalmazásával feloldani a blokkokat. A reflexológián elsajátíthatod a terápiát, hogy miként mozgósíthatók a szervezet természetes mechanizmusai. Mint szemtréner megtanulhatod, hogy hogyan őrizhető meg az egészséges látás. Alternatív mozgás – masszázsterápia szakképzésen megismered a távol-keleti gondolatkörökre alapozó mozgásfélék előnyeit.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Érettségire felkészítő tanfolyamok

Érettségire felkészítő tanfolyamok Ha úgy érzed jól jönne egy kis segítség az érettségi előtt, akkor gyere, mi felkészítünk! Várunk egy modern Oktatóközpontba a XIII.kerületben.

Legyél Profi programozó!

Legyél Profi programozó! Rengeteg programozó hiányzik a piacról, tanulj egy menő szakmát, és helyezkedj el gyorsan. A képzés elvégzését követően magas fizetéssel, könnyen elhelyezkedhetsz! Válaszd a RUANDER Oktatóközpontot!

Nincs találat ...