Wellness masszázs technikák (csokoládé, mézes, aroma, ayurvédikus arcmasszázs) Képzés - OKTÁV Szakközépiskola

Budapest

Természetgyógyász modul, Gyógyászati, Masszázs, Életmód

OKTÁV Szakközépiskola

2509 Esztergom , kertváros, Wesselényi M. u. 35-39. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Wellness masszázs technikák (csokoládé, mézes, aroma, ayurvédikus arcmasszázs) OKTÁV Szakközépiskola WELLNESS MASSZÁZSTECHNIKÁK (TANFOLYAM)
(csokoládé -, mézes -, aromaterápiás test- és ayurvédikus arcmasszázs)
Beiratkozás feltétele: 18. életév betöltése
érettségi bizonyítvány
________________________________________
A képzés célja, hogy végzett svéd-frissítő masszőrök, gyógymasszőrök illetve, kozmetikusok és a szépségipar területén tevékenykedők bővíteni tudják a már meglévő szakmai tudásukat wellness technikákkal. A képzést azoknak is ajánljuk, akik semmiféle előképzettséggel nem rendelkeznek, csak a környezetükben szeretnék a masszázst alkalmazni betegségek megelőzésére, az egészség megtartására valamint kényeztetés céljából.

Mint a masszázsnak így ennek az irányzatnak is a legfőbb célja, hogy megelőzze a betegségek kialakulását és javítson a fizikális és a szellemi közérzeten. Mindezek mellett ma már a wellness több mint gyógyulást elősegítő terápia. Az egyre bővülő wellness terápiák igazodnak a modern kor felfogásához. A wellness magyar fordításban „érezd magad jól” szókapcsolatot jelenti.
A tanfolyam elvégzése után résztvevőink sorszámozott tanúsítványt kapnak (magyar, angol ill. német nyelven)

A technikákról röviden:
Csokoládé masszázs:
Igazi anti-stresszkezelés. Több, mint 800 molekulájának köszönhetően a csokoládé hidratálja és tonizálja a bőrt. Oldott ásványi anyag tartalma miatt bőrpuhító, revitalizáló hatású. Idegrendszeri nyugtató, anti-depresszáns, szorongáscsökkentő. A koffein, polyphenol, theobromine és tannin garantálják hatását. Feniletilamint tartalmaz, így stimulálja az örömérzést. Segít az optimálisan hidratált állapot elérésében, öregedéskésleltető hatású A narancsbőr egyik legjobb ellenszerének tartják. A csoki serkenti az endorfintermelést, ami a boldogságérzetet fokozza.
Mézes masszázs:
Köztudottan a méznek rendkívül jó méregtelenítő hatása van. A masszázst teljes testradírozás előzi meg méz, kakaó, méz, és mandulaőrleményt tartalmazó testradírral. Az elhalt hámsejtektől megtisztított bőrbe jobban, és gyorsabban bejutnak a mézben lévő hatóanyagok. A masszázs során a bőrbe jutva fejti ki méregtelenítő és bőrápoló hatását, emellett izomlazító, stresszoldó, fájdalomcsillapító. Immunerősítő hatása is ismert, de izületi, reumatikus panaszokra is jól alkalmazható. Jó gyulladáscsökkentő, és fejfájáscsökkentő. A masszázs során a bevitt hatóanyagok regenerálják, táplálják, kisimítják, védik, frissítik a bőrt. A méz magas enzim, vitamin, és ásványi anyag tartalommal bír. Ellazító-relaxáló masszázs, mely ápolja a testet, és a lelket
Aromaterápiás testmasszázs:
A masszázs során speciális fogásokkal történik a görcsös izmok átdolgozása és kilazítása, melyek segítenek a fájdalmak enyhítésében.
A lazító, stresszoldó testmasszázst az aktuális állapothoz választott illóolajok (aromaterápia) használatával egészítjük ki. Ezek hatására intenzívebbé válik a masszázs relaxáló, energizáló, vitalizáló ereje. Az aromák a bőrön, orron, tüdőn át is hatnak. Elősegítik a természetes gyógyulási folyamatot. Erősítik az immunrendszert, javítják a hangulatunkat, és az érzelmi problémákat is kezelik. A masszázs során könnyebben ellazulnak a fájdalmasan feszült, görcsös izmok, oldódnak az izomcsomók, javul az agy vérellátása.
Ayurvédikus arcmasszázs:
A kezelés során a masszőr foglalkozik az arc masszázsával. Stimulálja a vérkeringést, táplálja a bőrt is.
________________________________________
Képzési helyszín: Budapest
Képzés időtartama: 20 óra (2 nap)
Képzés tervezett kezdése: 2013. szeptember 14.
Részvételi díj: 28.000,- Ft
A vizsgadíjat a részvételi díj tartalmazza!
A jegyzetköltséget a részvételi díj tartalmazza!
Kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk!
Képzési napok:
szombatonként
minden alkalommal 9.00-16.00-ig

Felvilágosítás:
hétfőtől péntekig (hétköznap) 08:00 – 16:00 óra között
- Bujdosó Tímea 06-1-2012-408/125 mellék v. 06-20-777-9328 bujdoso@oktav.hu
- Horváth Zsuzsanna 06-1-2012-408/126 mellék v. 06-20-777-9323 horvathzs@oktav.hu