Kineziológia - One Brain I-VII. Képzés - Holisztikus Oktatási Központ

Budapest

Természetgyógyász modul, Kineziológia, Életmód

Holisztikus Oktatási Központ

1116 Budapest , Temesvár u. 12. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

A One Brain kineziológiának nagyon sok lépcsője van, ebből jelen pillanatban hetet végezhet el iskolánkban.
Oktató: Johnné Baki Mária

Az első két tanfolyamon mindazt megtanulja, ami egy kineziológiai oldás alapja, ezután már képes egyedül kineziológiai oldást végrehajtani. Minden egyes újabb tanfolyammal nagyobb rálátást kap a módszerre, és egyre több eszköz lesz a kezében, amivel embertársainak segíteni tud.

A One Brain kineziológia tanfolyamok egymásra épülnek, a tanfolyamon az elméleti és gyakorlati órák arányát nehéz szétválasztani, a II., IV., VI. szint szinte csak gyakorlati részből áll. Általánosságban elmondható, hogy a kineziológia tanfolyam egy alapvetően gyakorlatra épülő tanfolyam.

A One Brain kineziológia tanfolyam témái:

1. A szakma eszközei / Tools of the Trade
A résztvevők megtanulják a kineziológia alapját, az izomtesztelést, valamint megismerkednek a rendszer gerincét alkotó érzelmi barométerrel, és a stressz oldására szolgáló technikákkal.

2. Alap "Egy Agy" / Basic One Brain
Ez a program a hangsúlyt a tanulási problémákra, a dyslexia különböző formáira és azok korrekciójára helyezi. Továbbfejleszti az izomtesztelés és a stresszoldás technikáit, összehangolva a két agyféltekét - innen a rendszer neve: "One Brain", azaz Egy Agy.

3. Testkód / Under the Code
Ez után a tanfolyam után mindenki másként tekint majd az emberekre, és saját magára is. Előtérben testi jellegzetességeink, illetve a bennük kódolt kommunikációs és kapcsolatbeli problémák és azok korrekciói állnak.

4. Haladó "Egy Agy" / Advanced One Brain
A tanfolyamon a dyslexiát kiváltó okok állnak középpontban. Az itt tanult technikák segítségével mind az érzelmi, mind a fizikai energiagátakat felismerhetjük és megszüntethetjük.

5. Szavaknál is hangosabban / Louder then Words
Ez a tanfolyam a 3-as tanfolyam folytatása. Vizsgáljuk azokat az anatómiai jegyeket, amelyek meghatározzák viselkedésünket. Ezek ismeretében nem várunk el magunktól és embertársainktól mást, mint amire képesek vagyunk, és elfogadóbbakká, megértőbbekké válunk magunk és mások viselkedésével kapcsolatban. Olyan fontos tulajdonságok kerülnek szóba többek között, mint az
érdeklődés, az eredetiség, intuíció, a telepátia és a látnokság.
Ezenkívül szó esik a kineziológia által megfogalmazott 5 testről, mit képviselnek és irányítanak életünkben, és ezáltal érthetővé válnak a kérdések az oldások elején a 100%-os jelenlétről, az előnyök elfogadásáról és a felelősségvállalásról minden test szintjén.

6. Szerkezeti idegtan / Structural Neurology
Ez a program összefoglalja és kiegészíti az eddig tanultakat. A szervezet ideg- és energiarendszere, fájdalomcsillapítás, valamint fóbiák, függőségek és rögeszmés viselkedések oldása áll elõtérben.

7. Viszonyok veszélyben / Relationship in Jeopardy
Új technikák már nem, de új felismerések még várnak ránk ezen a tanfolyamon. Minden eddigi technika használatával a másokhoz és magunkhoz fűződő kapcsolatainkat tönkretevő érzelmi blokkokat oldjuk. Célunk az általunk vágyott világ megteremtése.