Ayurvédikus masszázs tanfolyam Képzés - OKTÁV Szakközépiskola

Budapest

Gyógyászati, Masszázs, Életmód, Kismama kedvezmény, tanfolyam

OKTÁV Szakközépiskola

2509 Esztergom , kertváros, Wesselényi M. u. 35-39. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Ayurvédikus masszázs tanfolyam OKTÁV Szakközépiskola Jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány
A képzés célja: a tanfolyamon résztvevők megismerik az ayurvédikus masszázs menetét, és egy olyan alternatív masszázstecnnikát sajátítanak el, amellyel az egészséges vendéget egy újszerű relaxáló élményben részesíthetik.

A masszázskezelés során lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal a test energiapályái mentén végez simító jellegű masszázst, melynek elsődleges célja az izmok ellazítása, a méreganyagok eltávolítása és a nyirokrendszer beindítása.

A tanfolyam elvégzése és a házi vizsga után a résztvevők sorszámozott tanúsítványt kapnak (magyar, angol ill. német nyelven), mellyel frissítő-, svéd vagy gyógymasszőrök, kozmetikusok, természetgyógyászok és gyógytornászok is bővíthetik már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét.
A képzést azoknak is ajánljuk, akik semmiféle előképzettséggel nem rendelkeznek, csak a környezetükben szeretnék a masszázst alkalmazni betegségek megelőzésére, az egészség megtartására valamint kényeztetés céljából

A képzés témaköreiből: ayurvéda alapelemei, ayurvéda olajok, egyéni alkat(Vata, Pitta, Kapha), masszázs javallatai, ellenjavallatai, élettani hatásai, ayurvédikus masszázsgyakorlat (résztvevők egymáson gyakorolnak)

A képzés időtartama: 30 óra
A képzés díja: 30.000,- Ft

Információ:
Bújdosó Tímes 06-1-2012-408/126 mellék v. 06-20-777-9335 bujdoso@oktav.hu
OKTÁV: jó kezdet egy jó jövőhöz!