Sikeres Tanfolyamszervezők tréningje

A legnagyobb kihívás, hogy az érdeklődő beiratkozzon

Egyre kevesebbet tudnak az emberek fizetni a tanfolyamokért, ésszerűtlenül hosszúvá tette a szabályozás a szakképzéseket, óriási a konkurencia még mindig.

Helyt kell állni mégis. El kell érni, hogy minél több érdeklődő legyen, s azokból aztán a lehető legtöbben iratkozzanak be.

Személyes ügyemnek tekintem, hogy a hozzánk forduló évente 600.000 képzés kereső megtalálja azt a tanfolyamot, iskolát, ami számukra a legmegfelelőbb. Ez sok esetben azon csúszik el, hogy a megfelelő képzést szervező intézmény kommunikációja az érdeklődők felé nem elég jó, azaz nem tudják az érdeklődőre hangolódva megmutatni a kínálatuk előnyeit, pedig nagyszerű intézményük van.

Ezért tanulom több, mint 15 éve elsősorban az online marketinget, amit lényegesen hatékonyabbnak tartok az offline módszereknél egyszerűen a nagy számok törvénye és pontos mérhetősége okán. Évről évre új módszerek és technológiák jönnek, melyek a képzés szervezést is forradalmasítják.

Nem lehet ugyanakkor csak technológiáktól várni a megoldást, a legfontosabb ma is az ember: egyik oldalon a tanfolyamszervező, a másik oldalon a képzést kereső fiatal és felnőtt. Azt tartom cégem küldetésének, hogy mi legyünk a híd kettejük között.

A jelentkező beiratkozik, ha Ön megérti a szempontjait

Nem arra gondolok, hogy pszichológussá kellene válnia, nem erről van szó. Ám, ha meg tudja mutatni az érdeklődőnek, hogy miért felel meg az ő igényeinek az adott képzés és az Önök intézménye, akkor mindketten elégedettek lesznek. Ráadásul ugyanaz lesz az elégedettségük forrása: a jelentkező beiratkozik.

"Elküldtem nekik a tájékoztatót, de nem jelentkeztek"

Aki azt gondolja, hogy maga a képzés számít, az biztosan elveszíti az érdeklődők nagyobbik részét. Van egy elképesztően egyszerű módszer, amit alig használnak a képzésszervezők, pedig éppen ez hozza a beiratkozók nagyobb részét. Ismerje meg, és legyen a top 100 magyar tanfolyamszervező között, akiknek mindig tele vannak a csoportjaik!

A 21.század módszertana a jelentkezők kezelésére

Ismerje meg Ön is a MOT Sikeres Tanfolyamszervezők Tréningjén a legújabb módszert, amivel valóban meg tudja szólítani az érdeklődőt és az tényleg be is fog iratkozni Önökhöz. Sőt gyakorolja be velünk a használatát, hogy a hétköznapi munkájában már könnyedén alkalmazhassa!

A tréning végére Ön magabiztosan fogja tudni:

  • hogyan ösztönözze kapcsolatfelvételre az érdeklődőit;
  • hogyan tudja meg, mi számít valójában nekik egy képzéssel kapcsolatban;
  • mi alapján döntenek egyik vagy másik intézmény mellett;
  • hogyan érje el, hogy Önöket válasszák, még ha magasabb is a tanfolyami díj, mint másutt;
  • mit tegyen, hogy ne veszítse el azokat, akik jelentkeznének és még hetekig kell várniuk a tanfolyam indulására?
  • hogyan tudja megtartani azokat, akik még csak puhatolóznak és hónapok múlva akarnak csak beiratkozni - de akkor Önökhöz jelentkeznek, ha ezt a módszert alkalmazza!

100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk

Meggyőződésünk, hogy ezzel a tudással meg fogja sokszorozni a beiratkozói számát. Annyira biztosak vagyunk benne, hogy nyugodt szívvel vállaljuk, hogy visszafizetjük Önnek a tréning árát 100%-ban, ha követi a módszerünket és mégsem lesz jóval több beiratkozója.

Időpont

2016. februárban, a pontos időpontról természetesen értesítjük.

Tréning hossza

1 nap, 10-16 óráig

Ára

15.000 Ft/ fő, Előjelentkezési akcióban 2016.január 15 -ig 9.000 Ft / fő

Tréner

Szenes Nicolette online marketing szakértő ügyvezető MOT Képzésajánló Portál

Jelentkezzen most!

Kedvezményes jelentkezés csak 2015.január 15-ig

 * Intézmény:
* Aláírásra jogosult képviselő neve:
*  Email címe:
 * Honlapcím:
*  Résztvevők száma:
* Számlázási név:
* Számlázási cím:
Email marketing by Interspire