OKJ képzések Ingatlanos képzések

TUDTAD? Hasznos infók OKJ képzések kategóriáról

Az Országos Szakmai Jegyzék sorolja fel, hogy melyek a hivatalosan megszerezhető szakmai végzettségek az országban. A fenti jegyzék tartalmazza, hogy milyen tapasztalatokat lehet szerezni az adott szakmai képzésben. A jelentkezés kritériumrendszere az adott szakmától függ: így többek között lehetfelsőfokú oklevél. A felnőttoktatási intézmények többnyire az esti órákban hetente kétszer tartanak tanórákat. A képzés nem támogatott, de regisztrált álláskeresőként a tandíj finanszírozásához segítségül hívhatod a munkaügyi központot. Az ilyen szakképzéseket önálló tananyagegységekre darabolták.

3 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő OKJ

Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő OKJ Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású online oktatás profi oktatóktól részletfizetési lehetőséggel! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.

Társasházkezelő OKJ tanfolyam Győrben

Társasházkezelő OKJ tanfolyam Győrben Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású online oktatás profi oktatóktól részletfizetési lehetőséggel! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.