OKJ képzések Ingatlanos képzések

TUDTAD? Hasznos infók OKJ képzések kategóriáról

Az elfogadott felnőttképzési szakok nyilvántartását az Országos Szakmai Jegyzékben ismerhetjük meg. Lehet, hogy 12 osztály elvégzése szükséges hozzá, hiszen a pályázás elvárásrendszere a szakképzés jellegétől függ. A szakképzést magadnak kell fizetned, aktív álláskeresőként a tandíj finanszírozásához támogatás kérhető, ha felkeresed a munkaügyi központot. A szóban forgó szakképzéseket önálló tananyagegységekre bontották, de elképzelhető, hogy mégis felszámolják ezt a rendszert. A modulok több szakmának is részei, így adott területen nem kell újratanulnod az adott tárgyakat, ha abból már sikeresen vizsgáztál.

3 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő OKJ

Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő OKJ Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású online oktatás profi oktatóktól részletfizetési lehetőséggel! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.

Társasházkezelő OKJ tanfolyam Győrben

Társasházkezelő OKJ tanfolyam Győrben Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású online oktatás profi oktatóktól részletfizetési lehetőséggel! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.