OKJ képzések Ingatlanos képzések

TUDTAD? Hasznos infók OKJ képzések kategóriáról

Az Országos Szakmai Jegyzék tartalmazza, hogy az adott szakmákat hogyan és milyen módszerekkel tanítják. A beiratkozás feltétele a szakképzés jellegétől függ: így többek között lehet alapfokú bizonyítvány. A szakképzést magadnak kell fizetned, regisztrált álláskeresőként a tandíj finanszírozásához támogatás kérhető, ha felkeresed a munkaügyi kirendeltséget. Általában az esti órákban hetente kétszer tartanak tanórákat a szervező felsőoktatási intézmények. A modulokra bontott struktúrának hála a rokon szakképesítéseket könnyebben elvégezheted, mert csupán a még nem teljesített részekből kell bizonyítanod.

3 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Ingatlanközvetítő OKJ tanfolyam Győrben

Ingatlanközvetítő OKJ tanfolyam Győrben Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású online oktatás profi oktatóktól részletfizetési lehetőséggel! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.

Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő OKJ

Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő OKJ Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású online oktatás profi oktatóktól részletfizetési lehetőséggel! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.