OKJ képzések Munkavédelem

TUDTAD? Hasznos infók OKJ képzések kategóriáról

Az elfogadott szakmák jegyzékét az Országos Szakmai Jegyzékben találhatjuk. Elképzelhető, hogy általános és középiskolai végezettség kell hozzá, hiszen a beiratkozás feltétele a képzéstől függ. Bár a képzés nem támogatott, regisztrált munkanélküliként a tandíj finanszírozásához támogatás kérhető, ha felkeresed a munkaügyi központot. A fenti tanfolyamokat önálló tananyagegységekre darabolták, ám előfordulhat, hogy felfüggesztik a moduláris képzést. A modulok más területek alkotóelemei is lehetnek, így adott területen nem kell újratanulnod azt, ha abból már sikeresen vizsgáztál.

6 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Tűzvédelmi főelőadó OKJ Szombathelyen

Tűzvédelmi főelőadó OKJ Szombathelyen Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású oktatás könnyen megközelíthető helyszínen, Szombathelyen! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.

Munkavédelmi technikus OKJ Szombathelyen

Munkavédelmi technikus OKJ Szombathelyen Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású oktatás könnyen megközelíthető helyszínen, Szombathelyen! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.