Érdeklődő van elég. Önnek beiratkozó kell.

Önt is bosszantja, hogy a drága pénzen megszerzett érdeklődők csak kis része iratkozik be?

Mit szólna, ha holnaptól kétszer annyian lennének, akik nem csak érdeklődnek, de valóban jelentkeznek is a tanfolyamaikra?

2000 képzéskeresőt kérdeztünk meg mik a keresési szempontjaik, mi alapján döntenek két intézmény között és még tucatnyi szempontjukat. Megtudtuk, mik a leggyakoribb okok, amiért nem iratkoznak be.

Minket is meglepett:

A beiratkozásról nem a képzés paraméterei alapján hozzák meg a jelentkezők a végső döntést. 

Ez alapján az átfogó kutatás alapján dolgoztuk ki a MOT Érdeklődő Profilt, ami az Önök leghasznosabb segítsége lesz, amióta csak képzéseket szervez. Ilyen teljes profilt adunk Önöknek a jelentkezőkről, ha megrendelik a MOT Érdeklődő közvetítést. 

Olyan információkat kap az érdeklődőről, ami alapján az esetek legnagyobb részében kizárhatja azokat az okokat, amiért egyébként nem iratkoznának be. 

A kapcsolódó Tréningen pedig begyakoroltatjuk a kollégáival, hogyan tudják a legtöbbet kihozni ebből a forradalmian új módszerből.

Online követheti az érdeklődést

Felállítunk egy online rendszert az Érdeklődők közvetítésére, ami hihetetlen sok időt spórol kollégáinak: hosszú levelezések helyett gombnyomásra tájékoztathatja az érdeklődőt. A jelentkező pedig úgy fogja érezni, itt valóban törődnek vele, fontosak a szempontjai. Ezzel elköteleződik Önök felé és a beiratkozásával hálálja meg a figyelmet. 

Kollégáinak az lesz az élményük a MOT Érdeklődő profilt kitöltőkkel kapcsolatban, mintha varázsütésre iratkozna be jóval több ember. Könnyen, gyorsan fognak sokkal hatékonyabban dolgozni.

A maximális hasznot azonban úgy hozhatják ki ebből az új rendszerből, ha a tréningen begyakorolják a Profil használatát. Így a máshonnan jelentkezőket is sokszorta hatékonyabban tudják kezelni. 

Hogyan működik a közvetítés?

  • az érdeklődők 16 szempontrendszerből álló profilt készítenek magukról. Plusz a személyes adatok persze.
  • A MOT munkatársai megkeresik a megfelelő képzőket és e-mailben értesítik őket.
  • Az Ön tanfolyamszervezői azonnal hozzáférnek az érdeklődő teljes profiljához
  • Válaszolnak az érdeklődőnek: előre megszerkesztett e-mailt tudnak küldeni, fel tudják hívni a telefonon azokat, akik ezt is kérték, és küldhetnek tájékoztatókat.
  • Nyomon követjük, mikor érdeklődtek, mikor látta az Ön tanfolyamszervezője, és mikor kapott választ az érdeklődő. 

Szerkesztett érdeklődői profil

Végigvezetjük a tanfolyamszervezőt a folyamaton a beíratásig. Az érdeklődői profil információit úgy rendszereztük, hogy könnyen kezelni tudják az érdeklődő dilemmáit, ami megakadályozhatná a jelentkezésben.

Nem kell hosszú e-maileket gépelnie, gombnyomásra küldhet előre szerkesztett választ. A lényegre koncentrálhat, hogy a lehető leghamarabb felvegye a kapcsolatot az érdeklődővel. Az adminisztrációt online szoftverünk intézi.

Ajánlás alapján jönnek Önökhöz?

Az ajánlás alapján érkezők azok, akik a legkönnyebben beiratkoznak. Mi most éppen ilyen jelentkezőket tudunk Önökhöz közvetíteni. Akiknek ajánljuk Önöket, mert tudjuk, hogy kiváló képzést nyújtanak és megfelelnek az érdeklődőnk szempontjainak.

Kitől fogadunk szívesen ajánlást?

Akiben megbízunk, akit hitelesnek gondolunk és úgy gondoljuk nem részrehajló. A MOT-on képzést keresők azért bíznak meg bennünk, mert független szervezetként segítünk nekik a képzésválasztásban. Nekünk szívesen megadják egészen részletesen a választási szempontjaikat, hogy segíteni tudjunk nekik. Ma, amikor zuhan a hírlevél listákra való feliratkozás, kivételes lehetőség ilyen részletes profilokhoz jutni. 

Mit ér Önnek egy ilyen érdeklődő?

980 Ft+Á azt hiszem igen méltányos ár egy olyan érdeklődőért, aki

  • pontosan olyan képzést keres, amit Ön kínál
  • pontosan ott szeretne tanulni, ahol Önök az órákat tartják
  • pontosan tud róla mindent, ami alapján be tudja iratni

De ennél is jobbat kínálunk: első 6 hónapban 600 Ft+Á-ért adjuk, hogy könnyű szívvel kipróbálhassa.

Biztos vagyok benne, hogy hamarosan Önnek is ez lesz a legfőbb beiratkozó toborzó eszköze.

Szerződött partnereinknek ingyenes extra szolgáltatás

Amennyiben Önnek CPC alapú hirdetése van a mot.hu-n, ez a szolgáltatás extraként jár Önnek.

Hogyan kell fizetni?

Induláskor minimális előre utalással, második hónaptól utólagos havi elszámolással. 

1-15 képzést kínál

6000 Ft+Á a szerződéskötést követően (10 érdeklődő díját), a 2. hónaptól pedig havi utólagos elszámolással az előző hónapban küldött jelentkezők száma alapján. Erre a szolgáltatásra viszont csak akkor tud szerződni, ha képzései közül legalább 3 szerepel a 2015-ban leggyakrabban keresett tanfolyamok között.

15-100 képzés között

12.000 Ft+Á a szerződéskötést követően (20 érdeklődő díját), a 2. hónaptól pedig havi utólagos elszámolással az előző hónapban küldött jelentkezők száma alapján. 

100 képzésen felül

24.000 Ft+Á a szerződéskötést követően (40 érdeklődő díját), a 2. hónaptól pedig havi utólagos elszámolással az előző hónapban küldött jelentkezők száma alapján.

"Apróbetű":

Az együttműködés feltétele, hogy a honlapján szereplő valamennyi képzésre igénybe vegye az érdeklődőközvetítést.

Gyakori kérdések

·       Adwords-ben hirdetünk. Van értelme ezt is használnunk?

Igen, amennyiben van hely a csoportokban a plusz jelentkezőknek. Fedezeti pont körül induló csoportoknál különösen nagy érték, hiszen minden további jelentkező már nyereséget jelent Önöknek.

·       Hány érdeklődést kaphatunk havonta? Nem tudjuk előre megmondani. Nálunk 50-60.000 érdeklődő fordul meg egy hónapban. Minél több képzést kínál, annál nagyobb számú jelentkezőt küldünk. Mindig amikor olyan érdeklődőnk van, akinek Önökhöz érdemes beiratkoznia, továbbítjuk az adatlapját.

·       Hány intézményhez küldjük el egy érdeklődő adatlapját? Maximum 3-hoz, mert az érdeklődők felé ez a vállalásunk. Az elérhető városok, Budapesten a kerületek amúgy is lekorlátozzák a releváns kiajánlások számát.

Rendelje meg itt az érdeklődő közvetítést: 

* Intézmény:
*Aláírásra jogosult képviselő neve:
* Email címe:
Email marketing by Interspire

 

Konvertálja beiratkozóvá a más hirdetésekből érkező érdeklődőket is!

Küldje el kollégáit a Sikeres Tanfolyamszervezők tréningünkre, hogy a maximumot hozzák ki az új beiratkozó toborzási módszerből. Mindössze 29.000 Ft/fő, és

Már egyetlen plusz beiratkozónál megtérül, de Önnek a folyamatosan legalább dupla annyi beiratkozót jelent.

Megígérem, hogy mindössze egyetlen laminált cheklista használatával plusz munka nélkül sokszorozhatják meg a jelentkezők arányát.

Maximális beiratkozó toborzásra akar kapcsolni?

Most, hogy Önnek kezében lesz az eszköz, amivel sokszorosan többen iratkoznak be, a legjobb, ha mindenhonnan magához irányítja az érdeklődőket.

..és feldübörög a Beiratkozó-gyár

Az érdeklődő közvetítés csak egy kisebb szelete annak a tortának, amit nyújthatunk Önöknek. A MOT érdeklődő ugyanis már sok lépést megtett a neten, mire hozzánk ért:

530.000 érdeklődőnk 80%-a Google keresőből jött 2015-ben. Őket csak nálunk érheti el

Anélkül tudjuk Önökhöz irányítani, hogy más cég ajánlatát látták volna. Ha Önök a tréningen tanultak szerint kezelik, akkor feldübörög az igazi beiratkozó gyár.. 

Tarolja le a piacot, amit a MOT kínál!

530.000 képzés kereső várja az Ön cégének ajánlatait 2016-ban! Vásároljon tömegével érdeklődőket a MOT.HU-ról

100.000 érdeklődő garantáltan az Önök honlapjára 

  • előre fizetéssel 4.500.000 Ft+Á (45 Ft/CPC)
  • 3 részletben történő fizetéssel 1.780.000 Ft+Á (53 Ft/CPC)

Kérjen megrendelőt és vágjunk bele! Megrendelés esetén az érdeklődőközvetítés ingyenes extra szolgáltatás Önöknek.