Fotópályázat állatok és emberek kapcsolatáról

Gyerekkorodban egy hűséges négylábú társaságában fedezhetted fel az életet? Felnőttként is állatbarát maradtál, nálatok a macska, a kutya bemehet a lakásba, a négylábúak a kirándulásokból, nyaralásokból sem maradnak ki? Akkor biztos rengeteg fotó is megörökíti a legjobb pillanatokat. Most megmutathatod ezeket a  Mert ő is a mi családunk tagja! - fotópályázaton.

Nem mosolygó családi portrékat várnak, hanem olyan képeket, amelyek kifejezik a képen az ÁLLAT és EMBER közötti elszakíthatatlan szeretetet, kötődést, hogy ők együtt egy család. Kölcsönösen érzelmeik vannak egymás iránt, EGYSÉGET, CSALÁDOT alkotnak, - ahol gyerekeid és A Kutya együtt lesi az ablakban Apát - együtt pancsolnak a kerti kádban - együtt esznek – egyet a babának, egyet a kutyának alapon - kislányod babavendégségben teázik a család szőrös tagjával - álmában a szőrös és a simabőrű gyerek egymásba gabalyodott… és számtalan hasonló ellesett pillanatra...

A képeket filmrendező, grafikus és fotós, valamint állatorvos és a pályázatot kiíró egyesület képviselői zsűrizik. A zsűri 1., 2., és 3. helyezettet hirdet. Szót kapnak természetesen a virtuális galéria látogatói is: az ő szavazataik alapján három közönségdíjat adnak ki.

A helyezettek ajándéka ajándékkosár saját készítésű nívós, tartósítószer mentes bio-kozmetikumokból, kutya-jutifalatokból, és az 1. helyezettek a lassan szimbólum erejű patch-work táskák gazdái lesznek!

A fotókat 2013. február 25-éig várják az alábbi linkre feltöltve: www.állatésember.hu/verseny.php?vf_id=11

Ahhoz, hogy valaki képet tudjon feltöltenie, regisztrálnia kell a honlapon. A képet a pályázó feltöltés után nem látja rögtön a versenyben álló képek között. Ahhoz előbb valamelyik adminnak jóvá kell hagynia. Egy szavazó összesen egy szavazatot adhat le. A szavazónak is regisztrálnia kell. Eredményhirdetés: honlapunkon: www.allatesember.hu illetve facebook klubbunkban, március elején.