Továbbszámlázással Ön sokat veszíthet

Apró betűs rész sok világcégnél is, hogy automatikusan meghosszabbítják az Ön szerződését. Vigyázzon ezzel, mert nehéz megszabadulni a felesleges kiadásoktól.

Mintha elégetné a pénzét, ha automatikus továbbszámlázást választ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hirdetés mindig csak adott időszakra szóljon

Az Ön hirdetéseinél rendszerint lehet tudni hogy a tanfolyam indulásig, legföljebb kicsit tovább érdemes nagyobb elánnal hirdetni, a köztes időszakokban meg éppen csak. Ezért érezte az ügyfelünk is visszaélésnek, hogy automatikusan kapta a számlát jóval azután is, hogy már nem is akart volna hirdetni.

Hibázott az ügyfél?

Igen, mondhatjuk persze, hogy miért nem nézte meg alaposan, hogy mit ír alá, de lássuk be bármelyikünk hibázhat. Én azt gondolom az üzletkötők feladata a pontos tájékoztatás, illetve, hogy felmérjék mire van pontosan szüksége az ügyfelüknek.

Van helye az automatikus megújításnak, de nem a hirdetésben

Sok esetben van értelme, hogy egy előfizetésünket meghosszabbítsák és ne kelljen újra és újra megrendelőket küldeni. Mi például egy new york- i cég európai szerverparkjából üzemeltetjük a mot.hu-t és nem örülnék, ha havonta meg kellene rendelni újra a bérletet.

Saját kálváriám a továbbszámlázással

Én magam is belefutottam efféle továbbszámlázásba, bár nem hirdetésről, hanem online telefonálásról volt szó. Ráadásul számomra adott volt egy chekbox, ahol bejelölhettem, hogy nem kérem az automatikus hosszabbítást és mégis leemelte a cég a bankszámlánkról a következő havi díjat, majd a reklamációnk ellenére a következőt is. Végül csak az segített, hogy megszüntettük az adott bankszámlánkat és így érvényét vesztette a bankkártya is.

Megoldás?

Ne engedje, hogy mások döntsenek arról, Ön mettől meddig szeretne hirdetésekre költeni. Én a MOT előfizetésekkel kapcsolatban ragaszkodom hozzá, hogy az ügyfeleink választhassák ki pontosan mettől meddig akarnak hirdetni. Szerintem alapvetően fontos, hogy biztonságban érezhessék magukat a partnereink.

Szenes Nicolette

ügyvezető

Az Ön szolgálatában a tele csoportokért.