OKJ tanfolyamok, felnőttképzések országszerte

Ezen a héten megint úgy válogattam a képzések között, hogy széles körben használható végzettséget szerezhess. Különösen hasznos, ha az angol nyelvtudásodat fejleszted. Hatalmas az igény a munkáltatók részéről. A legjobban fizető állások közül válogathatsz, ha beszéled az angolt. 

Óvodai dajkaként kisgyerekek között töltheted a napjaidat

Óvodai dajka OKJ képzés + ajándék családi napközi működtetője 

Budapesten pár napon belül, 2016.február 12-én induló tanfolyamra még korlátozott számban lehet jelentkezni.

Részletek az OKJ dajka képzésről itt >

***

Természetgyógyász tanfolyamok távoktatásban -országosan

Mindig is azok közé tartoztál, aki szeret másokon segíteni? Hivatásos természetgyógyászként nap mint nap ezt teheted. Ráadásul a magad ura lehetsz, ami különösen anyáknak ideális helyzet. Most online megtanulhatod és hivatalos végzettséget kapsz.

Természetgyógyász tanfolyam otthonról >

***

OKJ tanfolyamok országosan

2016. februárban Budapesten és vidéken indulnak a 2. félév szakképzései az OKTÁV Zrt-nél. Országosan a legtöbb városban szerveznek OKJ tanfolyamokat. Náluk szinte minden piacképes képzést megtalálsz és garantáltan kiváló képzést kapsz. Így könnyű levizsgázni, szakmát szerezni. :)

OKJ tanfolyamok országosan, részletfizetéssel >

***

Targoncavezető képzés Budapesten a Csepeli HÉV-hez közel >

Munkaerőpiacon állandóan keresett szakma megszerzésére kínálunk lehetőséget, legyen az ipar, mezőgazdaság, kereskedelem vagy logisztikai terület. 2016.Március közepéig10 % kedvezményt biztosítunk!

***

Angol nyelvtudást szeretnél?

Tedd a párnád alá a mobilod. Nem viccelek: az ETC-vel úgy tanulhatsz meg angolul, ahogy babakorodban magyarul megtanultál. Hallgatod > videót nézel > ....és elképesztő: tudsz angolul. Napi 30 perc és 1 év alatt középfokig is eljuthatsz! Nem hittem volna el, ha ki nem próbálom. 

A legolcsóbb 1 fős angol nyelvtanfolyam >>

 

MOT.HU Képzésajánló Portál 10.030.000 embernek segítettünk 1998 óta, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb képzési lehetőséget. Neked is segítünk! :)