Számítástechnikai tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD?

Gazdasági informatikusként: feltérképezed a makroökonómiai folyamatok működését, képes leszel ezeken a területeken információk gyűjtésére. Telepíteni tudod a különféle hardver programokat. Jelentéseket fogsz tudni összeállítani a megadott feltételek alapján. Ha informatikai hálózattelepítő- és üzemeltető leszel, megtanulod többek között az adat-helyreállítás végrehajtását. IT mentorként olyan szakemberré válhatsz, aki azokat segíti, akik egyedül nem képesek alkalmazni a számítástechnikai ismereteket élesben. Az elsősorban hátrányos élethelyzetekben lévő emberek számára egyedi megoldásokat kínál az informatikai problémák megoldásához, a hálózati lehetőségek kihasználáshoz.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Fitness Instruktor OKJ képzés Budapesten

Fitness Instruktor OKJ képzés Budapesten Edző szeretnél lenni? Jelentkezz országosan elérhető Fitness Instruktor tanfolyamunkra, hogy profi szakemberré válhass. Piacképes ár, részletfizetési lehetőséggel.

Szociális gondozó és ápoló OKJ képzés

Szociális gondozó és ápoló OKJ képzés Szociális gondozó és ápoló OKJ AJÁNDÉK Rehabilitációs konzulens tanfolyammal. Ingyenes konzultációk, segítség az álláskeresésben és továbbtanulásban. Tanulj profi oktatóktól - érdeklődj most!

Nincs találat ...