Számítástechnikai tanfolyamok Egészségügyi, szociális képzések

TUDTAD? Hasznos infók Számítástechnikai tanfolyamok kategóriáról

IT biztonság technikusként megismered akár a rendszer konfigurálásának ellenőrzését. Ha számítástechnikai szoftverüzemeltető leszel, feltérképezed a szoftverek telepítését. Könyvelés és gazdálkodási informatikusként: megismered a számviteli szakfeladatok irányításához szükséges informatikai ismeretanyagot, képessé válsz a költséggazdálkodás rendszerének fejlesztésére. Mint multimédiafejlesztő feltérképezed a forrásanyagok szerzői rendszerbe integrálását. Számítógép-szerelő, -karbantartóként megismered a számítógép alkatrészeit. El tudod végezni a hibás számítógépeken a hibakeresést. Szoftverfejlesztőként elsajátítod az adatbázis alapú szoftverek továbbfejlesztését. Ha web-programozó leszel, elsajátítod a PHP, a JavaScript programnyelvek használatát.

Egy képzést sem találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

4. Szűkítsd a képzéseket jellemzők szerint

A képzések több jellemzővel vannak ellátva. Szűkítsd tovább őket

Szociális gondozó és ápoló OKJ képzés

Szociális gondozó és ápoló OKJ képzés Szociális gondozó és ápoló OKJ AJÁNDÉK Rehabilitációs konzulens tanfolyammal. Ingyenes konzultációk, segítség az álláskeresésben és továbbtanulásban. Tanulj profi oktatóktól - érdeklődj most!

Természetgyógyász képzés, továbbképzés

Természetgyógyász képzés, továbbképzés Fitoterápia, Életmódtanácsadó, Reflexológia, Fülakupunktúra... Országosan végezhető online, távoktatásos és blended learning tanfolyamok. ÁEEK vizsgával. Kedvező árakon, részletfizetéssel >>

Nincs találat ...