Turisztikai szervező és értékesítő Képzés - KOPINT-DATORG Gazdaságfejlesztési Szakközépiskola

Budapest

Nappali, Esti, angol, német, orosz

KOPINT-DATORG Gazdaságfejlesztési Szakközépiskola

1065 Budapest , Nagymező u. 37-39. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Turisztikai szervező és értékesítő KOPINT-DATORG Gazdaságfejlesztési Szakközépiskola Ha kedvet és elhivatottságot érzel ahhoz, hogy valóra váltsd az emberek álmait, akkor ez a Te szakmád!
Ehhez az ügyfél által elképzelt utazást kell úgy megálmodnod, hogy a kedves utas alig várja már az indulás napját. Az általatok megtervezett út szolgáltatásainak árait is ki kell kalkulálni (figyelembe véve a lehetséges legkedvezőbb árat, pl. törzsutas-, nászutas-, gyermek kedvezményeket adni), külföldi partnerirodákkal napi kapcsolatot kell tartani idegen nyelven, belföldi szolgáltatókkal megtalálni a legmegfelelőbb ár-érték arányt a Magyarországra érkező külföldi turista számára. S ha mindez megvan, akkor aprólékosan, minden részletre kiterjedő forgatókönyvet írni az idegenvezető számára, aki ebből fog dolgozni, a Te utasításaid fogja végrehajtani munkája során.

Nem csak egy jó szakmáról van szó. A többéves tapasztalat azt mutatja, hogy a volt KOPINTOSOK szakirányú továbbtanulás esetén az egyetemeken, főiskolákon is jól tudják hasznosítani az itt szerzett gyakorlatias tudást. Hiszen oktatóink türelmes és jól felkészült szakemberek. Sőt! Tanulmányi irodánkban sem találkozol morcos és modortalan ügyintézőkkel, hiszen nekünk a Te elégedettséged a legfontosabb.
Kell ennél több, hogy mellettünk dönts, nem?