Szakács Képzés - Primex Felsőoktatási Kft

Budapest

tanfolyam

Primex - Primex Felsőoktatási Kft

1165 Budapest , Kövirózsa utca 8/b. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Ha igazi ínyencnek ismernek, vagy egyszerűen csak érdekel, hogy készülnek a finom ételek és szeretnél egy olyan szakmát, mellyel a világ minden táján biztos megélhetést találsz, kellő nyelvismerettel, esetleg Te magad is készítettél már a társaság, vagy a család számára különleges ételeket, akkor épp ideje, hogy ezt a sok tudást szakemberek segítségével rendszerezd és tudj meg minden titkot erről a szakmáról.

Mestereink a gyakorlatorientált képzés során megtanítanak minden olyan hasznos információra, amivel sikeres lehetsz a szakmában.

Vessünk csak egy pillantást arra, hogy a szakács az ételkészítésen kívül mi mindennel foglalkozik!

Étlapot tervez, étrendjavaslatot állít össze. Nagyon fontos például, hogy ki tudja számítani az ételek tápanyagtartalmát, meghatározza a napi nyersanyag igényt. Az Ő feladata az árukészlet összeállítása, javaslatot tesz, illetve igény szerint részt vesz a beszerzésben, a kéziraktár feltöltésében. Meghatározza a személyzet többi tagjával együttműködve az étterem arculatát az ételválasztékkal, az ételek díszítésével, tálalásával. Esetenként kiszolgál, csomagol.