Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft.

Hétvégén, Kismama kedvezmény, távoktatás, tanfolyam, munkanélküli kedvezmény

Best-Work Oktató és Szolgáltató Kft.

1093 Budapest, Lónyay u. 41. fem. 6. Térkép Google maps

Iskolánk OKJ-s szakképzéseket és Pszichológiai felnőttképzéseket és szakmát adó nem OKJ-s képzéseket egyaránt kínál. Fontos számunkra a kézzel fogható tudás átadása, melyhez évek óta bevált oktatói gárdával rendelkezünk. Személyre szabott lehetőségekkel várjuk a hozzánk jelentkezőket. Képzésünket kortól és nemtől függetlenül ajánljuk, hiszen iskolapadjainkban nem csak pályakezdő fiatalok, hanem magukat továbbképezni - illetve megismerni - vágyó felnőttek is ülnek.

Pszichológiai felnőttképzés: Iskolánk olyan képzéseket kínál, mely hosszú évek óta kuriózumnak számít Magyarországon, ugyanis egyedül a mi intézményünkben van lehetőség magas szintű, pszichológiai tanulmányok elsajátítására informális kereteken belül! Tanegységeinket aszerint állítottuk össze, hogy képzésünk két féléve alatt a résztvevő szert tehet akár főiskolai szintű ismeretekre.

Iskolánk is a Life Long Learning, azaz az élethosszig tartó tanulás támogatója. Tanfolyamainkon minden korosztály megtalálható, hiszen ebben a témában soha nem késő elkezdeni! Várjuk jelentkezését, tekintse meg a lehetőségeit honlapunkon!

Könnyen megközelíthető helyszíneken tanítunk országosan 15 városban.