OKJ képzések Ingatlanos képzések

TUDTAD? Hasznos infók OKJ képzések kategóriáról

Az Országos Szakmai Jegyzék gyűjti össze, hogy melyek a hivatalosan megszerezhető szakképesítések Magyarországon. A fenti jegyzék szabja meg, hogy milyen tapasztalatokat lehet szerezni az adott szakmai képzésben. A pályázás feltétele az adott szakmától függ: így többek között lehetáltalános és középiskola. Az iskolák gyakran nem iskolarendszerű képzéseket bonyolítanak le. A szakképzést magadnak kell fizetned, de aktív munkanélküliként a tandíj finanszírozásához segítségül hívhatod a munkaügyi központot. A fenti tanfolyamokat önálló tananyagegységekre darabolták.

3 képzést találtunk. Módosítsd a keresési feltételeket! »
1. Téma, ami érdekel

Több témát is kiválaszthatsz, attól függ mi érdekel.

2. Város, ahol tanulnál

Válaszd ki a városokat, melyek elérhetők számodra.

3. Végzettséged, korod

Hogy olyat mutassunk, amire beiratkozhatsz!

Ingatlanközvetítő OKJ tanfolyam Győrben

Ingatlanközvetítő OKJ tanfolyam Győrben Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású online oktatás profi oktatóktól részletfizetési lehetőséggel! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.

Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő OKJ

Ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő OKJ Magas színvonalú, rugalmas időbeosztású online oktatás profi oktatóktól részletfizetési lehetőséggel! Folyamatos akciókkal, állandó kedvezményekkel (10-30%) várjuk leendő tanulóinkat.