Számítógép-szerelő, -karbantartó tanfolyam Képzés - Soter-Line Oktatási Központ

Budapest

Vegyes: hétköznap, hétvégén, Kismama kedvezmény, munkanélküli kedvezmény, tanfolyam

Soter-Line - Soter-Line Oktatási Központ

1073 Budapest , Erzsébet krt. 7. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Számítógép-szerelő, -karbantartó tanfolyam Soter-Line Oktatási Központ Számítógép-szerelő, – karbantartó képzésünkön azokat az informatika területén fejlődni kívánó személyeket várjuk, akik szeretnének megismerkedni a számítógépek hardveroldalának, szoftveroldalának, valamint a különböző perifériák beüzemelésének, javításának tudományával. Számítógép szerelőként tulajdonképpen bárhonnan érkezhet majd Önhöz megbízás, sőt, egyéni vállalkozói igazolvány kiváltásával akár saját számítógép szervizét is megnyithatja!

A gyakorlat és az elmélet aránya a számítógép szerelő és karbantartó tanfolyamunkon jól mutatja, hogy a tudást, amit nálunk megkapott, helyben, széleskörűen ellenőrizheti is korszerű tanműhelyünkben. Negyven százalék elmélet mellett ugyanis hatvan százalék gyakorlati oktatást biztosítunk, hogy valóban szakképzett szerelőként végezhessen tanfolyamunkon.

A kurzus során foglalkozunk a különféle hardverek (pl. videokártyák, processzorok), perifériák, hálózati eszközök telepítésével, meghibásodásaik feltárásával, a karbantartás, javítás módszereivel és eszközeivel. Megismerheti a kisebb hálózatok kiépítésének mikéntjeit is, például háztartások vagy kisebb vállalatok számára. A számítógép-szerelő, – karbantartó szakma sokféle karrierút választást tesz lehetővé. Dolgozhat alkalmazottként elektronikai, műszaki üzletekben, szervizekben, és szerencsét próbálhat önálló vállalkozóként is. Biztos lehet benne, hogy egy valami nem fog változni: Jól működő számítógépekre mindig szükség lesz, így bármelyik utat választja, jövedelmező döntést hoz majd.

Nálunk nem kell gyakorlati helyet keresnie magának, mert Intézménycsoportunk tagja a Soter Praxis Kft, amelynek legkorszerűbben felszerelt tanműhelyében gyakorlati szakembereink felkészítik Önt a szakma összes fortélyára!

A számítógép-szerelő, -karbantartó tanfolyam során oktatott szakmai modulok:

10815-16 Információtechnológiai alapok
10833-16 Hálózati alapok
10834-16 Számítógépes hibaelhárítás
11498-12 Foglalkoztatás I. (érettségire épülő képzések esetén)
11499-12 Foglalkoztatás II.