Pszichológia Képzés - FernUniverstät in Hagen / Hageni Távegyetem

Budapest

Távoktatás

FernUniverstät in Hagen / Hageni Távegyetem

1075 Budapest , Madách Imre út 13-14. Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

A FernUniversität in Hagen olyan távoktatási formát kínál, amely lehetővé teszi a hallgatóinak, hogy helytől és időtől függetlenül, a saját tempójukhoz igazítva tanuljanak.

A tanulmányok ideje általában 2-4 év közötti, ám ez egyénenként eltérő, hiszen több időráfordítással ez lényegesen csökkenthető. Mivel a tanulmányok beosztása teljesen rugalmas, a hallgató dönti el, hogy hány modult (tananyag-egységet) szeretne illetve képes egy félév alatt elvégezni.
A Pszichológia M.Sc. 7 modulból (tananyag-egységből) áll, a diploma megszerzésének további feltétele egy diplomamunka elkészítése.

Tipikus feladatkörök a szervezetfejlesztés, ezen belül is személyiség- és kompetencia-fejlesztés (mind a magánélet, mind az üzleti élet területén), "coaching", az idősödő emberek speciális lélektani problémáinak kezelése, effektív konfliktuskezelés mind a magán-, mind az üzleti szférában, a helyzetek kritikus elemzése és ez alapján akciótervek kidolgozása, stb.

A tipikus munkahelyek ezáltal a különféle tanácsadói, HR-referensi, munka-pszichológusi pozíciók.

A költségek félévente kb. 61-286 euro között mozognak, a felvett tananyag-egységek mennyiségétől függően, amelyre az első sikeres vizsga letétele után ösztöndíjat lehet megpályázni.

Ha további kérdésük van, böngésszék át a német weboldalt, vagy forduljanak bizalommal Központunkhoz!