Óvodai dajka tanfolyam Képzés - TanfolyamAjánló.hu

Budapest

TanfolyamAjánló - TanfolyamAjánló.hu

Budapest , Budapest Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Óvodai dajka tanfolyam TanfolyamAjánló.hu Imádod a gyerekeket? Ismerőseid körében eddig is szívesen vállaltál bébiszitterkedést? Szüleid sosem féltek rád bízni kisebb testvéreidet, mert tudták, hogy megbízhatóan vigyázol rájuk, míg ők nincsenek otthon?

Ha vidám, közvetlen, kommunikatív, megbízható és talpraesett személyiség vagy, és szeretnél oktató-nevelő munkát végezni, de nincs időd elvégezni egy 3 éves alapképzést az egyetemen, akkor válaszd az Óvodai dajka OKJ tanfolyamot, melynek segítségével 5 hónap elteltével akár már kezedben is tarthatod friss bizonyítványodat. Ez igazán nem sok idő arra, hogy megszerezd a végzettséget, amivel megkaphatod álmaid állását.

Az óvodai dajka fontos szerepet játszik a gyermekek szociális fejlődésében, illetve képességeik fejlesztésében. Óvodás koruktól a gyermekek idejük nagy részét oktatási intézményekben töltik, így kulcsfontosságú, hogy ott milyen hatások érik őket.

A szülők is olyan intézménybe fogják beíratni gyermeküket, ahol szimpatikus, kiválóan kvalifikált óvónők foglalkoznak majd vele. Az óvodai dajka az óvodapedagógus irányításával végzi munkáját. Fontos feladata, hogy megtanítsa a gyermekeknek, milyen a megfelelő viselkedésmód, és hogy hogyan viszonyuljanak másokhoz, társaikhoz. A gondozói feladat mellett tevékenységei közé sorolható még az óvodai környezet rendjének, tisztaságának megteremtése. Az étel előkészítésénél is segédkezik, és biztosítania kell az étkezéshez szükséges megfelelő higiénés feltételeket. Természetesen akadhatnak előre nem látható problémás helyzetek, például amikor egy gyermek megbetegszik, ilyenkor az ő ápolása is a nevelő teendői közé tartozik.

Óvodai dajka OKJ tanfolyam
Egy képzett és motivált óvodai dajka sokban meghatározhatja, hogy a gyermek milyen irányba indul el az életben. Ha érdekel ez a csodálatos hivatás, jelentkezz most, és pár hónapon belül a kezedben a bizonyítvány.

Az Óvodai dajka OKJ tanfolyam során megtanulhatod, hogyan dolgozz együtt hatékonyan az óvodapedagógussal, illetve azt is, hogyan segítsd aktívan a gyermekek tevékenységét. A képzés felkészít arra, milyen módon alkalmazd általános ismereteidet speciális helyzetekben. Emellett azt is elsajátíthatod, miként vegyél részt rendezvények, programok szervezésében.

Ha kedvet kaptál a szakmához, indítsd el karrieredet azzal, hogy elvégzed az Óvodai dajka OKJ-s tanfolyamot.

Biztos lehetsz benne, hogy rövid időn belül állást fogsz találni, mert napjainkban nagy szükség van képzett nevelőkre, akik precízen, megbízhatóan, hozzáértően végzik munkájukat.
Nem csoda, hiszen a jövő generáció neveléséről van szó, és egy képzett óvodai dajka sokban meghatározhatja, hogy a gyermek milyen irányba indul el az életben.