Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő tanfolyam Képzés - TanfolyamAjánló.hu

Budapest

TanfolyamAjánló - TanfolyamAjánló.hu

Budapest , Budapest Térkép Google maps

Tovább az intézmény oldalára →

Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő tanfolyam TanfolyamAjánló.hu Mára már rájöttünk arra, hogy az energia nagy érték, és nem szabad csak úgy elpazarolni. Nem csak pénztárcánk, hanem környezetünk kímélése érdekében is fontos, hogy spóroljunk vele. Törekednünk kell arra, hogy otthonunkat minél környezettudatosabban tervezzük meg. Ebben nagy szerepet játszanak a megfelelő nyílászárók, melyek az épületszerkezetek fontos elemei.

A régi, 20-30-40-50 éves nyílászárókkal azonban nem fogunk energiát spórolni, sőt, szó szerint kidobjuk a pénzt az ablakon, éppen ezért szükség van a cseréjükre. A mostani korszerű ajtók, ablakok beépítésével javíthatunk otthonunk szigetelésén, így télen spórolhatunk a fűtésszámlán, nyáron pedig a villanyszámlán, hiszen nem kell annyiszor bekapcsolni a klímát vagy egyéb hűtőberendezéseket.

Nyílászáró csere
A régi nyílászárók cserére szorulnak – több millió cserére érett ajtó és ablak vár Rád – legyél Te az a szakember, aki kicseréli.

A bejárati ajtó esetében egyéb tényezők is felmerülnek, ugyanis egy társasházban például nem csak a hőszigetelő hatása érvényesül, hanem a zajszűrő is, ami nagy előny, ha nem feltétlenül vagyunk kíváncsiak arra, hogy a szemben lakó, nagyothalló Marika néni éppen miről cseveg gyermekeivel. És persze a legfontosabb családunk és értékeink védelme, amit egy modern bejárati ajtó nagyobb biztonsággal garantál. Az esztétikai előnyöket pedig azt hiszem, nem kell behatóbban ismertetnem. Ha szerencsénk van, még egy jó pályázatot is kifoghatunk, amivel fedezhetjük a költségek egy részét.

Az állam manapság minél inkább próbálja támogatni az olyan korszerűsítéseket, amivel kedvezőbb lesz a ház vagy lakás energetikai besorolása.
Láthatjuk tehát, hogy rengeteg háztartást érint ez a téma, legyen szó új ház építéséről vagy a meglévő felújításáról. Ahhoz pedig hogy tervünket megvalósítsuk, mindenképpen megfelelő szakemberekre lesz szükségünk.

Ha szívesen elhelyezkednél az építőiparban, és nem riadsz vissza a fizikai munkától, jó választás lehet számodra a Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő részszakképesítés.

Ha sürgősen új szakmát szeretnél szerezni, akkor is megfelelő számodra ez a választás, hiszen ez az OKJ tanfolyam kevesebb, mint fél év alatt elvégezhető.

A Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő képzés segítségével elsajátíthatsz minden munkafolyamatot az ellenőrző felmérés elvégzésétől a nyílászáró keretszerkezetének szerelési munkálatain át a keletkező hulladékok kezeléséig.

Akár vállalkozóként, akár alkalmazottként helyezkedsz el, biztos lehetsz benne, hogy ki sem látszol majd a munkából, hisz napjainkban tíz körömmel kapnak a megbízható szakemberek után, főleg az építőiparban. Ha látsz fantáziát ebben a szakmában, jelentkezz minél előbb a Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő OKJ tanfolyamra, hogy minél előbb szakemberré válhass.